Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Katowice: DGB do semifinále přiřadili ALSEN

8. 1. 2013 | 17:25 Counter-Strike 2
IEM Katowice, které se odehraje 18. - 20. ledna, přiřadilo našim zástupcům Damage Gamers Belgrade domácí tým ALSEN do semifinále.Zbývá pouze deset dní do začátku jedné ze zastávek Intel Extreme Masters, které se odehraje v historickém městě Katowice na jihu Polska ve sportovní aréně Spodek.
Výchozí obrázek

IEM Katowice, které se odehraje 18. - 20. ledna, přiřadilo našim zástupcům Damage Gamers Belgrade domácí tým ALSEN do semifinále.

Zbývá pouze deset dní do začátku jedné ze zastávek Intel Extreme Masters, které se odehraje v historickém městě Katowice na jihu Polska ve sportovní aréně Spodek.

Mezi účastníky jsou samozřejmě i naši zástupci z Damage Gamers Belgrade, kteří se na turnaj kvalifikovali porážkou ALTERNATE v Grand Finále jediné evropské kvalifikace.

myDGB postupují na IEM Poland

Zbylé tři sloty v turnaji se vyplnily výherci třech polských kvalifikací. ESC Gaming se jako favoriti probojovali na off-line finále a ze zbylých turnajů byli doplněni o MaxFloPlay a ALSEN.

Právě dnes oznamují organizátoři ESL pavouka, ve kterém se tyto čtyři týmy poperou o Intel Extreme Masters pohár Counter-Strike: Global Offensive turnaje. Převážně slovenský tým, který nedávno oznámil náhradu za Tomáše "oskar" Šťastného, dostal do semifinále ALSEN, kteří zatím v ESL Pro Series Poland nemají velký úspěch s devíti body z osmi zápasů. V druhé polovině pavouka se poperou ESC Gaming a MaxFloPlay, číslo jedna a dvě v Polsku.

Kdo se stává pátým hráčem DGB?

 

IEM Katowice

 

SemifináleFináleVítěz


 
 
{#Polsko} MaxFloPlay--   
  {#World}TBA-- 
{#Polsko} ESC Gaming
--   
    {#World}TBA
{#Slovenská Republika} myDGB.NET--  Vítěz
  {#World}TBA-- 
{#Polsko} ALSEN--   
 

 

Přinesou si Slováci další cenný kov z mezinárodního turnaje? Podpořte naše zástupce v komentářích!