Přejít k hlavnímu obsahu

ieS mají nového člena - hG

10. 7. 2007 | 09:39 ieS mají nového člena - hG
U nás je známý clan ieS.international především svým zastoupením, Giacomem, ale rozhodně se nedá říct, že by nebyl na stejné úrovni, jako například wNv. Dnes oznámili odchod dvou hráčů z jejich sekce a příchod nového.Po těžkých týdnech hledání náhrady za Rholleho a Camelirise, kteří se stali neaktivní poté, co začali procházet další a další místa, přes pouště, lést na skály, bojovat proti drakům a pít hodně piva a tak nemohli dále stíhat hrát za svůj team, se konečně manažerům ieS poštěstilo.
Výchozí obrázek
U nás je známý clan eu ieS.international především svým zastoupením, czeUndead Giacomem, ale rozhodně se nedá říct, že by nebyl na stejné úrovni, jako například cina wNv. Dnes oznámili odchod dvou hráčů z jejich sekce a příchod nového.

Po těžkých týdnech hledání náhrady za dkOrc Rholleho a frHuman Camelirise, kteří se stali neaktivní poté, co začali procházet další a další místa, přes pouště, lést na skály, bojovat proti drakům a pít hodně piva a tak nemohli dále stíhat hrát za svůj team, se konečně manažerům ieS poštěstilo.

Ve Francii, na ESWC uviděli hráče, který je zaujal jeho stylem. Nebyl to hráč, jakých jsou tisíce, bylo na něm něco zvláštního. Ano, hrál se stylem, zaujetím a nadšením. Tím hráčem byl frNight Elves hG[EFC].

A tak jsou manažeři ieS rádi, že v e své sestavě mohou přivítat dalšího nadějného hráče. Přeji hodně štěstí.

Vyjádření deNight Elves ieS.Scath, manařera teamu: "Přijímáme hG jak do našeho ieS.int tak i do ieS.Dark teamu. Přeji mu hodně štěstí a ať odehraje krásné zápasy za náš clan. Bylo to těžké najít někoho, ale je to za námi. Byli jsme trochu nervózní, koho se nám podaří najít, ale myslím, že hG je ta nejlepší volba. Vítej v ieS, hG a přeji ti hodně štěstí."

Vyjádření frNight Elves hG[EFC]: "Jsem velmi vzrušen, že se připojuji k ieS. Team je totiž znám svojí profesionalitou, ale také teamovým složením a to jsou dvě věci, které mě zajímají. Můžu vám říct, že momentálně mám hodně volného času a využiji jej k tréninku, abych mhol odehrát dobré výsledky! :)"

Sestava ieS.w3:

Kapitán teamu:
Orc ieS.Rholle

Undead ieS.Giacomo
Night Elves ieS.blasttt
Human ieS.Bonecracker
Night Elves ieS.hG
Undead ieS.Sujin
Orc ieS.w4x