Přejít k hlavnímu obsahu

Immortals a K-Swiss připravují esport tenisky

29. 4. 2018 | 18:54 Všechny hry
Na esport scéně jsme už viděli všemožné specializované esport klávesnice, sluchátka, energy drinky nebo židle. Americká organizace Immortals teď ale chystá něco, co jsme tady zatím předtím neviděli - esport boty!
Výchozí obrázek

To, že se výrobci herního vybavení snaží stále vylepšovat komfort hráčů a vytvářet stále lepší a pohodlnější příslušenství, můžeme sledovat už delší dobu. Naskočit do tohoto rozjetého vlaku se pokouší i americká organizace Immortals, která přinese na trh úplně první tenisky specializované pro hráče.

K-Swiss x MIBR

Nové tenisky vzniknou ve spolupráci s kalifornskou obuvnickou firmou K-Swiss. Ta na trh uvede hned dva modely pro hráče - lifestylový model a model pro profesionály zaměřený na jejich výkon. První zmíněný model vyjde už v prosinci za cenu $110 a vychází z modelu K-Swiss Kompass. Na modelu pro profíky začala firma teprve pracovat, při jeho vývoji se bude vycházet jak z vědeckých poznatků, tak z odezvy samotných hráčů Immortals. K teniskám se vyjádřil také majitel Immortals Noah Whinston.

Stejně jako v každém sportu, i v esportu hledají soutěžící stále nové možnosti, jak získat výhodu proti soupeři. Tím, že budou nosit tenisky vytvořené speciálně pro naše hráče, získají okamžitou výhodu, jak psychickou, tak fyzickou.

K-Swiss při vývoji tenisek bude brát v potaz například teplotu uvnitř tenisek nebo kolik místa budou hráči ve svých teniskách potřebovat. Nový model bude uveden na trh začátkem roku 2019, zatím ale není jisté, jestli se dostane i do Evropy. Celý proces vývoje budou moci fanoušci sledovat na sociálních médiích K-Swiss a Immortals. 

A co vy, koupili byste si tenisky pro hraní her?

Zdroj: dotesport
Štítky: Immortals
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.