Přejít k hlavnímu obsahu

Immortals představují našlapanou sestavu

9. 12. 2015 | 18:39 League of Legends
Americká scéna vítá na scéně nový ambiciozní tým, který je složen z velice zkušených jmen.Před dvěma měsícemi bylo oznámeno, že Team 8, který si v League Championship Series zahrál v sezóně 2015, prodal svůj slot v lize nově vytvořené organizace Immortals, která má velké ambice. League of Legends je první hrou, do jejichž vod se rozhodlo vedení nového týmu vplout. A hned tento začátek zní velice slibně.
Výchozí obrázek

Americká scéna vítá na scéně nový ambiciozní tým, který je složen z velice zkušených jmen.

Před dvěma měsícemi bylo oznámeno, že Team 8, který si v League Championship Series zahrál v sezóně 2015, prodal svůj slot v lize nově vytvořené organizace Immortals, která má velké ambice. League of Legends je první hrou, do jejichž vod se rozhodlo vedení nového týmu vplout. A hned tento začátek zní velice slibně.

V sestavě nového týmu bohužel nezbyl nikdo z původního složený Team 8. Jedině bývalý support u nové sestavy zůstane a to v pozici manažera, konkrétně jde o supporta Kang 'Dodo8' Jun-hyeok. Složení Immortals se řešilo již dlouhou dobu na sociálních sítích, ale po odchodu Huniho s ReignOverem bylo skoro vše jasné, nicméně oficiální je to až nyní.

Právě na zkušenostech nejen z lokální scény je založen tento nový tým. Na topu a v jungli uvidíme dvojici sehraných Korejců, kteří přicházejí z Fnatic. Na dalších linkách se pak představí hráči, kteří do Immortals míří z Counter Logic Gaming, Team SoloMid a Team Impulse, tedy z úplné špičky americké scény. Navíc takový Adrian byl velice žhavým zbožím.

Po oznámení složení týmu Immortals už nám zbývá znát pouze nové sestavy týmu Gravity a Impulse a také doplnění pětice u týmů Liquid, Renegades a SoloMid.

Nynější sestava týmu Immortals:

{#Korejská republika} Heo 'Huni' Seung-hoon - Top Laner
{#Korejská republika} Kim 'ReignOver' Yeu-jin - Jungler
{#Spojené státy americké} Eugene 'Pobelter' Park - Mid Laner
{#Kanada} Jason 'WildTurtle' Tran - AD Carry
{#Spojené státy americké} Adrian 'Adrian' Ma - Support

Zdroj: immortals.gg
Štítky: Immortals, LCS NA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.