Přejít k hlavnímu obsahu

Immortals získávají tým Tempo Storm

2. 6. 2016 | 16:27 Counter-Strike 2
Organizace Immortals, známá hlavně svou League of Legends sekcí, která dokázala první svou sezónu NA LCS ovládnout s bilancí 17-1, teď vstupuje do světa CS:GO.
Výchozí obrázek

Organizace Immortals, známá hlavně svou League of Legends sekcí, která dokázala první svou sezónu NA LCS ovládnout s bilancí 17-1, teď vstupuje do světa CS:GO.

Immortals vstupují do světa CS:GO ve velkém - organizace vykoupila ze smlouvy ambiciózní brazilskou sestavu týmu Tempo Storm, která je momentálně devátý nejlepší tým na světě. Jedním z důvodů přestupu jsou také problémy organizace Tempo Storm, které se nepodařilo zajistit pro tým pozvánky do lig jako je ECS nebo ELEAGUE a proto se rozhodla hledat kupce pro svou CS sekci.

Tento tým hraje v Severní Americe už půl roku díky vítězství v Golden Chance, turnaji pořádaném Games Academy, kterou vede populární hráč z Luminosity FalleN. Během této doby si tým zajistil pozici mezi top týmy v Severní Americe i ve světě a momentálně okupuje devátou pozici v žebříčku HLTV.org. Tým si také zajistil pozici na major kvalifikaci, která se uskuteční příští týden, dokázal zvítězit na CEVO Gfinity S9 Finals a získal druhé místo na DreamHack Austin. Spolu s HellRaisers si také vysloužili pozvánku na DreamHack Summer, kde se utkají proti týmům jako NiP nebo Astralis.

Immortals hledali už delší dobu tým, se kterým by mohli vstoupit do světa Counter Striku. Kromě Tempo Storm přicházeli v úvahu i týmy GODSENT, Splyce a Renegades. Hráči Splyce ovšem chtěli zůstat se svou stávající organizací, zatímco GODSENT nebyli ochotní přesunout se do Severní Ameriky, což byl jeden z plánů Immortals. Rozhodnutí proto nakonec padlo na Brazilce.

Jsme neskutečně štastní, že se můžeme přidat k Immortals. Je úžasné, jakou podporu nám od prvního dne dávají. Nikdy jsme nebyli tak motivovaní dosáhnout našeho cíle být nejlepší. Chtěli bychom poděkovat Immortals za tuto šanci. Budeme pokračovat v naší práci a reprezentovat Immortals co nejlépe zvládneme.

- vyjádřil se sniper týmu, Henrique "Hen1" Teles

Prvním turnajem pro Immortals bude ESL One kvalifikace, kde se představí v této sestavě.

{#Brazílie} Henrique "hen1" Teles
{#Brazílie} Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass
{#Brazílie} Lucas "lucas" Teles
{#Brazílie} Joao "felps" Vasconcellos

{#Brazílie} Rafael "zakk" Fernandes (coach)

Zdroj: Immortals.gg
Štítky: Immortals
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.