Přejít k hlavnímu obsahu

inLogistic a řidiči

3. 11. 2007 | 11:04 inLogistic a řidiči
To, že je Trackmanie velice populární hra je již známo, nikterak by Vás nemělo překvapit následujících pár řádků. Vedení klubu inLogistic se rozhodlo do svých řad přijmout jezdce TMN. Tato parta řidičů, mnohdy bez řidičáku se chce prodrat mezi tři nejlepší týmy v CZ/SK scéně, kde se jí mimo jiné vede velmi dobře. Padlo menší vyjádření vedoucího skupiny závodníků, kterým je Michal ' Gradd' Woloszcuka. "Náš team vznikl asi před měsícem výběrem hráčů nejen z české tmn scény. Hráči jsou směskou jezdců z klanů, ktéré se už delší dobu drží na špičce výkonnosti v CZE/SVK týmech a snaží se prosazovat i na mezinárodních turnajích teamu, nebo jednotlivců. Team má ambice bojovat o umístění mezi top 3 klany v cze/svk. Team založil asi nejlepší hráč klanu TGV-othe spolu se svým kámošem a jezdcem, který působil i v nejlepším klanu v česku -yoo*. Pak se začali vybírat další jezdci. Oporami klanu by měli dále být Lnagáč, který dříve působil jako jezdec týmu EAK a reprezentoval ho velmi dobrými časy. Škoda jen, že mu tolik nepomohl i zbytek týmu. Ze stejného týmu je i Mr.Bee, který byl spolu s Langáčem oporou EAK a teď by měli oba být u nás. Z LAMA* klanu, top týmu česka k nám přišel po velkém rozmýšlení Gradd a nesmíme zapomenout na KupBu z ukrajiny, který dokázal svůj skill mnohokrát na serveru Czech Rounds a Domiho z chorvatska, který se ve své zemi také řadí k lepším jezdcům a našemu týmu určitě oba pomohou.Tým stále ještě jedná o příchodu 2-3 kvalitních hráčů,aby byl úplně kompletní,a jen co všichni hráči dojedou ve svých bývalích týmech STC4, budou se plně věnovat povinostem v iL."     Sestava inLogistic
Výchozí obrázek

To, že je Trackmanie velice populární hra je již známo, nikterak by Vás nemělo překvapit následujících pár řádků. Vedení klubu inLogistic se rozhodlo do svých řad přijmout jezdce TMN. Tato parta řidičů, mnohdy bez řidičáku se chce prodrat mezi tři nejlepší týmy v CZ/SK scéně, kde se jí mimo jiné vede velmi dobře. Padlo menší vyjádření vedoucího skupiny závodníků, kterým je Michal ' Gradd' Woloszcuka.

"Náš team vznikl asi před měsícem výběrem hráčů nejen z české tmn scény. Hráči jsou směskou jezdců z klanů, ktéré se už delší dobu drží na špičce výkonnosti v CZE/SVK týmech a snaží se prosazovat i na mezinárodních turnajích teamu, nebo jednotlivců. Team má ambice bojovat o umístění mezi top 3 klany v cze/svk. Team založil asi nejlepší hráč klanu TGV-othe spolu se svým kámošem a jezdcem, který působil i v nejlepším klanu v česku -yoo*. Pak se začali vybírat další jezdci. Oporami klanu by měli dále být Lnagáč, který dříve působil jako jezdec týmu EAK a reprezentoval ho velmi dobrými časy. Škoda jen, že mu tolik nepomohl i zbytek týmu. Ze stejného týmu je i Mr.Bee, který byl spolu s Langáčem oporou EAK a teď by měli oba být u nás. Z LAMA* klanu, top týmu česka k nám přišel po velkém rozmýšlení Gradd a nesmíme zapomenout na KupBu z ukrajiny, který dokázal svůj skill mnohokrát na serveru Czech Rounds a Domiho z chorvatska, který se ve své zemi také řadí k lepším jezdcům a našemu týmu určitě oba pomohou.Tým stále ještě jedná o příchodu 2-3 kvalitních hráčů,aby byl úplně kompletní,a jen co všichni hráči dojedou ve svých bývalích týmech STC4, budou se plně věnovat povinostem v iL."

    Sestava inLogistic

    cze Michal ' Gradd ' Woloszcuk
    Libor ' langac13 ' Langhammer
    Ota ' othe ' Kolínský
    Lukáš ' ÿoo* ' Vacek
    Andrey ' KpuBa ' Kononcov
    Domagoj ' Domi ' K.