Přejít k hlavnímu obsahu

iNquinity a IPT středem pozornosti

24. 7. 2007 | 14:02
  Jistě znáte tým, který se schovává ve stínu křídel moviemakerské společnosti Illusion Pictures. Dnes bude řeč o cod2 týmu tohoto multiklanu, který nedávno přestoupil z týmu United Sports a to s jednou změnou, kdy odešel Václav 'NeX' Vaněk a nahradil ho Michal 'misak' Valůšek. Nyní došlo k další změně a to, že na pozici snipera končí Petr 'mlc' Lache, který musí na nějakou dobu pryč, z jakých důvodů nevím, ale jsou prázdniny, takže se jeho krok dá chápat. Jelikož se bez mlce tým ocitl ve čtyřce aktivních, musel někdo přijít. Ukazovátko si vybralo české scéně známého člověka, kterým je bRody, který se tedy ujme kukátka.
Výchozí obrázek

 

Jistě znáte tým, který se schovává ve stínu křídel moviemakerské společnosti Illusion Pictures. Dnes bude řeč o cod2 týmu tohoto multiklanu, který nedávno přestoupil z týmu United Sports a to s jednou změnou, kdy odešel Václav 'NeX' Vaněk a nahradil ho Michal 'misak' Valůšek.

Nyní došlo k další změně a to, že na pozici snipera končí Petr 'mlc' Lache, který musí na nějakou dobu pryč, z jakých důvodů nevím, ale jsou prázdniny, takže se jeho krok dá chápat. Jelikož se bez mlce tým ocitl ve čtyřce aktivních, musel někdo přijít. Ukazovátko si vybralo české scéně známého člověka, kterým je bRody, který se tedy ujme kukátka.

Sestava IPT :

cze illusion.dm3nt
cze illusion.dzegr
cze illusion.MISAK
cze illusion.repty
cze illusion.bRody

IPT


Cod2 sekce multiklanu hoRnets, o té nyní bude pár řádků. Určitě jste zaregistrovali pád staršího českého multiklanu iNquinity, který takřka opustily všechny sekce. Hlavní manažer Chip vyřešil tuto nepříjemnou záležitost velice rychle a jednoduše a to tak, že na nějakou dobu ukončil působení tohoto multiklanu u nás. V těchto dnech se ale opět blýská na lepší časy, když se sekce hoRnets , o které jsem se již zmiňoval nabídla k iNquinity a startuje tak druhou éru tohoto klubu. Největší poslední úspěch partičky sršňů je 2. místo v LINKSYS LIZE, kde prohráli ve finále s eSubou.

Sestava iNquinity :

cze Tomáš 'Calda' Caletka
cze Michal 'Patsches' Patsches
cze Oldřich 'Stinex' Handl
cze Martin 'edEn' Onderka
cze Aleš 'lopflop' Bubílek
cze Tadeáš 'tadek' Zugar

iNquinity