Přejít k hlavnímu obsahu

Intel $5K Open vyhrávají rSports

25. 9. 2006 | 10:52
Uplynulý víkend byl z hlediska Counter-Strike scény opravdu bohatý. Kvalifikace norské, švédské a brazilské WCG a vyvrcholení CB Eurocupu XIII nám přinesly spoustu pěkných zápasů. Hrálo se ale i v zámoří, kde CEVO představil turnaj jménem Intel $5K Open. Název je dosti výmluvný a vypovídá o dostaci na turnaj, která byla 5.000 dolarů.Ve finále si to rozdali rivalové rSports a Netfragz. Ti postoupili z loser bracket a výhrou na první mapě vykřesali naději na celkové vítězství. V druhé mapě ale svůj výkon zopakovat nedokázali a po prohře si vítězství odvezl klan rSports.
Výchozí obrázek

Uplynulý víkend byl z hlediska Counter-Strike scény opravdu bohatý. Kvalifikace norské, švédské a brazilské WCG a vyvrcholení CB Eurocupu XIII nám přinesly spoustu pěkných zápasů. Hrálo se ale i v zámoří, kde CEVO představil turnaj jménem Intel $5K Open. Název je dosti výmluvný a vypovídá o dostaci na turnaj, která byla 5.000 dolarů.

Ve finále si to rozdali rivalové usa.gif rSports a usa.gif Netfragz. Ti postoupili z loser bracket a výhrou na první mapě vykřesali naději na celkové vítězství. V druhé mapě ale svůj výkon zopakovat nedokázali a po prohře si vítězství odvezl klan usa.gif rSports.

Konečné pořadí týmů je následující:

1. usa.gif rSports - $1500
2. usa.gif Netfragz - $1000
3. usa.gif phatfish - $600
4. usa.gif SWAT - $500
5. kanada.gif GoldenEye - $400
6. usa.gif DLB - $400
7. kanada.gif Alias - $300

zdroj: http://www.cevolved.com