Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction doplňují řady

1. 10. 2007 | 20:30
Když před měsícem opustili z různých důvodů hráči Jiří "kenny" Kellner, Filip "fassa" Hager a Roman "firykz" Fürst Call of Duty 2 squad  inteRaction, dal manažer Karel "Frost" Neffe plnou důvěru Jakubovi "ferda" Krocovi v hledání vhodných náhrad. A dnes na oficiálních stránkách konečně oznámili novou sestavu.
Výchozí obrázek
interaction

Když před měsícem opustili z různých důvodů hráči Jiří "kenny" Kellner, Filip "fassa" Hager a Roman "firykz" Fürst Call of Duty 2 squad cze inteRaction, dal manažer Karel "Frost" Neffe plnou důvěru Jakubovi "ferda" Krocovi v hledání vhodných náhrad. A dnes na oficiálních stránkách konečně oznámili novou sestavu.

Asi nikoho nepřekvapí, že nová sestava se skládá převážně z ex-hráčů cze Conexie. Dvojici hráčů tedy doplňují Vašek "Nex" Vaněk a Radek "prox" Láska, který mj. působil v iR již dříve. Na místo pátého hráče asi mnoho z vás očekávalo příchod Jana "kafe" Lánského, taktéž bývalého hráče Conexie, ten se ovšem rozhodl znovu skončit s hraním a kluci tedy museli znovu hledat posledního hráče.

Tím se nakonec stává Miloslav "AkSe" Sekerka, donedávna hájící barvy cze Defiance. Do týmu se "bohužel" připojil těsně před UGT a iRka tak museli na poslední chvíli odřeknout účast (poslední možnost odhlásit se byla 18.9.2007).

cze Vašek "Nex" Vaněk
cze Radek "prox" Láska
cze Jakub "ferda" Kroc
cze Miloslav "AkSe" Sekerka
cze David "FSh" Fischkandl

Vyjádření Davida Fischkandla: "Již před nějakým časem jsme se stali také součástí tzv. velkého třesku, který totálně rozházel scénu. Po této události jsme zůstali sami s ferdou a jako první jsme oslovili trojici z conexie - prox, nex a kafe. kafe se asi po týdnu rozhodl, že opět skončí s hraním a tak jsme nějaký čas hledali posledního hráče. Tím se stal nakonec bývalý hráč defiance - AkSe."