Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction s novým týmem

7. 7. 2007 | 16:30
Multiklan  inteRaction se po minulém neúspěchu složit nový, konkurence schopný Call of Duty 2 squad rozhodl zkusit znovu štěstí a přijímá tým, který si říká #Diss. Pro někoho možná překvapení, pro někoho samozřejmost.Squad inteRaction.CoD2 vede znovu Jakub "ferda" Kroc, který se po neúspěchu se složením minulého týmu rozhodl pokračovat a kývl na nabídku #Diss. Po měsíci společného hraní přišla nabídka od manažera Karla "Frost" Neffeho a kluci tak od včerejšího dne nosí nový tag.
Výchozí obrázek


Multiklan cze inteRaction se po minulém neúspěchu složit nový, konkurence schopný Call of Duty 2 squad rozhodl zkusit znovu štěstí a přijímá tým, který si říká cze #Diss. Pro někoho možná překvapení, pro někoho samozřejmost.

Squad inteRaction.CoD2 vede znovu Jakub "ferda" Kroc, který se po neúspěchu se složením minulého týmu rozhodl pokračovat a kývl na nabídku #Diss. Po měsíci společného hraní přišla nabídka od manažera Karla "Frost" Neffeho a kluci tak od včerejšího dne nosí nový tag.

Přechodem do nového multiklanu přichází i změna v sestavě. Pavla "radio" Bukartyka nahrazuje Roman "firYkz" Fürst, donedávna hájící barvy nEcra. Důvod odchodu Pavla Bukartyka vysvětluje David "FSh" Fischkandl: "Radio odešel sám, protože mu vadilo, že nám vadí, že tu je vždy hodinu a půl pak hodinu a půl není a takhle pořád na střídačku, jelikož se střídá s bratrem.

Sestava inteRaction.CoD2:
cze Jakub "ferda" Kroc
cze Jiří "kenny" Kellner
cze Roman "firYkz" Fürst
cze David "FSh" Fischkandl
cze Filip "fassa" Hager