Přejít k hlavnímu obsahu

ISSAA oficiálně podepsal v HellRaisers

31. 10. 2017 | 12:04 Counter-Strike 2
Jen chvíli po tom, co se nezvládli kvalifikovat na evropský Minor, sahají HellRaisers po dalších změnách v sestavě. Z aktivního rosteru se stahuje Patrik "Zero" Žúdel, volné místo zaplní Kristjan "FejtZ" Allsaar.
Výchozí obrázek

Jen chvíli po tom, co se nezvládli kvalifikovat na evropský Minor, sahají HellRaisers po dalších změnách v sestavě. Z aktivního rosteru se stahuje Patrik "Zero" Žúdel, volné místo zaplní Kristjan "FejtZ" Allsaar.

UPDATE: HellRaisers jsou oficiálně alespoň ve čtyřech, po w0xicovi podepsal svoji první profesionální smlouvu i ISSAA. Doufáme, že to týmu z elitní třicítky světové scény pomůže a eliminuje problémy s řešením víz pro zahraniční, zejména zámořské turnaje. Zerův status hráče na lavičce stále platí, stejně jako bondik zapůjčený do TyLoo, pátým stand-inem je FejtZ.


HellRaisers po odchodu bondika se STYKEM nepodávají tak kvalitní výkony, jaké by nejspíše chtěli. Sahají tedy po již třetí změně v krátkém časovém rozmezí a i nyní se s týmem loučí člen, jež v týmu strávil nekrátkou dobu. Změny se zároveň dotknou dalšího domácího hráče, z aktivní sestavy odchází slovenský talent Patrik "Zero" Žúdel. Ten byl v poslední době bezkonkurenčně nejhorším hráčem týmu, jeho průměrné K/D na posledních čtyř uzavřených kvalifikacích činilo pouze 0,81!

Patrika nahradí další teen talent, Estonec Kristjan "FejtZ" Allsaar. Ten přednedávnem ukončil své čínské dobrodružství, na asijské scéně reprezentoval týmy jako UYA či 5POWER. HellRaisers tedy budou jeho první evropská stáž po dlouhé době, osvědčí se tedy FejtZ HR stejně, jako další estonský super talent ropz týmu Mousesports? No, na FejtZovo první představení nebudeme muset čekat, za HellRaisers nastoupí již dnes v EPL, kde HR narazí na dánské Astralis.

Ke svému benchnutí se vyjádřil sám Zero:

„Po spoustě selháních v kvalifikacích bylo jasné, že nějaká změna potřeba je. No, nakonec to vyšlo na mě. CSko je hra o důvěře, a ta má v posledních měsících opravdu klesala. Je to z více důvodů – menší změny v herních rolích, konec školního roku a další osobní věci, ale věřím, že reset mi hodně pomůže. Děkuji všem za podporu a pěkná slova, nové sestavě přeji jen to nejlepší!“

Pár slov přidal také trenér týmu Ivan "Johnta" Shevcov:

„V posledních dvou měsících jsme odehráli spoustu zápasů. Zkoušeli jsme spoustu věcí jinak, přizpůsobovali herní role a snažili se pochopit, co s touto sestavu můžeme dokázat. Některé věci fungovali, jiné ne. Poslední výsledky nás donutily přemýšlet nad změnami a, po dlouhé diskuzi, jsme ustanovili, že s týmem se rozloučí Zero. Momentálně na jeho pozici zkoušíme FejtZe, hned další oficiální zápas už budeme hrát s ním!“

Sestava týmu HellRaisers:

{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow
{#Maďarsko} Bence "DeadFox" Böröcz
{#Turecko} Özgür "woxic" Eker
{#Jordánsko} Jordan Issa "ISSAA" Murad
{#Estonsko} Kristjan "FejtZ" Allsaar (stand-in)

{#Ukrajina} Ivan "Johnta" Shevcov (trenér)

{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel (na lavičce)

Štítky: HellRaisers, Zero
miluju videohry a hlavně ligu legend