Přejít k hlavnímu obsahu

Jak to bude s novými NecroRaisers?

11. 1. 2017 | 22:33 Counter-Strike 2
Dříve šlo o jednu z nejvyhlášenějších domácích organizací, v posledních letech se to u NecroRaisers točí jako na kolotoči. Naposledy jsme o novém CS:GO týmu psali v listopadu. A už jsme tady zase.
Výchozí obrázek

Dříve šlo o jednu z nejvyhlášenějších domácích organizací, v posledních letech se to u NecroRaisers točí jako na kolotoči. Naposledy jsme o novém CS:GO týmu psali v listopadu. A už jsme tady zase.

Ve středu 11. ledna bylo na oficiálních stránkách tohoto týmu oznámeno přijetí nové sekce ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Zpráva byla uvedena změnou vedení organizace, do jehož čela se usadil Vladimír Ušák. Spolu s ním se zde objevuje také jméno Csaba Zvara, jenž má mít na starosti věci okolo CS:GO a další komunikaci s jednotlivými sekcemi.

Právě CS:GO tým je první novinkou u NecroRaisers. Pod palcem tuto sekci má patnáctiletý střelec Marián 'Oasiss' Ferencz. Velkou zajímavostí je to, že ještě před několika dny oznamoval mladý hráč na své Facebook fanpage účast v turnaji o angažmá Majestic Lions. V této sestavě nefiguroval ani jeden z jeho spoluhráčů u NecroRaisers, proto je s podivem, že nové vedení organizace sáhlo po narychlo složeném a neprověřeném týmu.

 

 

Ve zveřejněné sestavě se NR.CSGO tým prezentoval pouze v turnaji od Grunexu "1. kvalifikace OMEN CS:GO road to IEM", kde odehrál pouze jediný zápas bez hosta. K této situaci se nám vyjádřil jeden z hráčů, zkušený Milan 'pepenzie' Gellebra, že mimo tento jediný zápas s týmem Oasisse ani jednou nehrál a mimo jeho samotného zbylé hráče v podstatě ani nezná.

Jaká je pravda, to ví pouze samotný Oasiss, o němž před pár dny na streamu prohlásil ex-hráč Majestic Lions vergiL, že se na scénu snaží dostat chabějším způsobem, kdy otravuje a neustále obepisuje známější hráče, a jednoduše si u nich snaží šplhnout. Na to byla reakce jednoznačná - hráč prohlásil, že tohle byl poslední hřebíček do rakve a rád by se změnil. Tenhle výstřižek by také vysvětloval, jak se na soupisku dostal pepenzie po jednom jediném zápasu. Kdo by neznal, jde o bývalého hráče nEophyte z dob CS 1.6, který loni v NecroRaisers působil.

O zbytku sestavy se nám nepodařilo zjistit dostatečné informace, jestli společně tato čtverka bude působit a jestli třeba už pilně netrénuje s jiným pátým hráčem. S určitostí však máme potvrzeno, že vypsaná CS:GO sestava z webu NecroRaisers spolu nehraje a hrát ani nebude. Pravdu se možná dozvíme už v sobotu, jestli tedy sestava okolo Oasisse do finále turnaje "OMEN CS:GO road to IEM", kam jako tým MIXÁŽNÍK postoupila, v plné pětici vůbec nastoupí.

O dalším vývoji okolo NecroRaisers a nejen jejich nového CS:GO týmu vás budeme v blízké době informovat. Naše redakce doufá, že příští článek bude alespoň trochu pozitivnější.

Údajné složení nového týmu NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Marián 'Oasiss' Ferencz
{#Česká Republika} Jan 'ImprUuV3rr' Chalupa
{#Česká Republika} David 'RESPAWN' Duanes
{#Česká Republika} Marek 'Mieux' Matoulek
{#Česká Republika} Milan 'pepenzie' Gellebra

{#Slovenská Republika} Csaba 'nEwWOfficial' Zvara - manažer sekce

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.