Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se Lelek těší na DH Masters Marseille?

16. 4. 2018 | 17:34 Counter-Strike 2
DreamHack Masters Marseille startuje již ve středu, ale to hlavní, play-off, je na programu až o víkendu. My na místě konání nebudeme chybět a to od pátku, proto jsme si k rozhovoru přizvali Lelka, který spolu s výhercem soutěže s #Windows10 na tento DreamHack vyrazí!Tak co, Ondro, jak se do Marseille těšíš?
Výchozí obrázek

DreamHack Masters Marseille startuje již ve středu, ale to hlavní, play-off, je na programu až o víkendu. My na místě konání nebudeme chybět a to od pátku, proto jsme si k rozhovoru přizvali Lelka, který spolu s výhercem soutěže s #Windows10 na tento DreamHack vyrazí!

Tak co, Ondro, jak se do Marseille těšíš?

Těším se neskutečně! Broněk (pozn. redakce: výherce soutěže) je strašný pohodář a myslím si, že i společně s tebou celou akci strašně užijeme. Za poslední pár měsíců jsem byl již dvakrát na zahraničních eventech, v Katowicích na IEM a V4 v Budapešti, ale právě do Marseille se těším asi úplně nejvíc, přeci jen je to třeba proti Katowicím takové více unikátní. 

Když se vrátíme na MČR, měl jsi velkou radost, že vyhrál právě tvůj fanda? Na jakou akci sis myslel, že tě vezme? 

Neřekl bych, že jsem měl v první chvíli radost, spíš jsem byl fakt zaskočený. Broněk na předání už ani nedorazil a já si do poslední chvíle myslel, že pokud není výherce na místě, že se losuje dál, takže jsem byl spíše překvapený, když si mě i bez výherce zavolali na stage a předali mi výhru za nás oba. Samozřejmě až následně jsem si začal uvědomovat co to znamená a že jsem strašně rád, že si mě tam někdo takhle napsal, protože si přiznejme, favorit v rámci počtu vstupenek jsem určitě nebyl. (smích) Každopádně s Broňkem jsme chtěli původně do Ruska na EPICENTER, ale popravdě mi byla lokace relativně ukradená, nechtěl jsem jen někam za hranice a to se mi splní, takže ještě jednou díky za to že sis tam napsal mě, Broňku.

Ty cestuješ hodně, byl jsi už někdy ve Francii, případně přímo takhle na jihu? 

Jo, poslední dobou jsem projel/proletěl dost míst, ale ve Francii jsem už pár let nebyl. Byl jsem klasicky v Paříží a naopak na severu Francie, takže jih je pro mě neprozkoumaný terén a já jsem zvědavý, jaké to tam bude!

Lelek letos navštíví již třetí zahraniční akci, tak ho nezapomeňte sledovat na Instagramu

Zpátky k CSku. Jak moc sleduješ světovou scénu, kdo je tvůj nejoblíbenější tým?

Vzhledem k tomu, že většinu hlavních eventů komentuji, tak světovou scénu sleduji co možná nejčastěji, jak mi to práce a další aktivity dovolí. Co se týče oblíbeného týmu, tak tam to mám v současné chvíli složitější. VP už jsou bez TaZe, Liquid nemají JDMa a SK mě už také tolik netáhnou. Přes všechny tyhle změny bych ale stále zvolil VP jako svůj nejoblíbenější tým. 

Do Marseille dorazí kompletní špička, řada týmů s novými posilami. Koho vidíš jako favorita na vítězství?

Přijde mi, že je to v poslední době strašně random, nahoru a dolů, nikdo není vyloženě stabilní. Ale pokud bych si měl tipnout jeden tým, tak to budou FaZe, kteří se po řadě menších zaškobrtnutí konečně zase probudí a urvou první místo. 

Co od samotné akce nyní očekáváš, třeba v porovnání s Katowicemi?

Očekávám dost podobný zážitek, jak co se týče diváků, tak co se týče různých organizačních a doprovodných aktivit. V co ale opravdu doufám, je větší výběr merche, protože třeba Katowice byly podle všech letos dost slabé.

Závěrem našim čtenářům pověz, kde všude tě můžou sledovat, aby jim neutekl zajímavý obsah přímo z Marseille?

Rozhodně bych nejvíce sledoval můj Instagram, už v Japonsku jsem pálil jedno Instastories za druhým a lidi mi i zpětně říkali, že je to bavilo a těší se na něco podobného. Dále budu dávat asi něco málo na Facebook a v případně dobré Wi-Fi třeba i nějaký živý vstup přímo z arény na můj Twitch kanál.

Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.