Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadají samolepky pro ELEAGUE Major 2018?

20. 12. 2017 | 17:28 Counter-Strike 2
První Major v roce 2018, řežba v Bostonu z dílny ELEAGUE,  se blíží mílovými kroky. Valve už dokonce odhalilo oficiální samolepky týmů i hráčů, jak vypadají slavné slavné stickerky tentokrát?
Výchozí obrázek

První Major v roce 2018, řežba v Bostonu z dílny ELEAGUE,  se blíží mílovými kroky. Valve už dokonce odhalilo oficiální samolepky týmů i hráčů, jak vypadají slavné slavné stickerky tentokrát?

Sen všech profesionálních gamerů, povinných sedm dnů fandění pro fanoušky a nervy pro organizátory. To je Major, modla hráčů Counter-Strike, nejprestiznější turnaj, podporovaný přímo vývojáři hry, společností Valve. Organizaci má ale na starost vždy někdo jiný, většinou známé společnosti, jako je ESL nebo DreamHack. V minulém roce ale Valve vsadilo na společnost novou, ELEAGUE. Po dvou vlastních, perfektně zvládnutých akcích jsme od nich na Majoru očekávali hodně. A Američané nás naštěstí nezklamali, organizaci Majoru zvládli opravdu na jedničku.


Takto vypadají samolepky českých a slovenských zástupců. No, nejsou úžasné?

Moc lidí tedy nepřekvapilo, když od Valve přišla zpráva, že ELEAGUE svěřili i organizaci prvního Majoru v roce 2018. Po úspěšné akci v Atlantě ELEAGUE stále zůstane v Americe, tentokrát zavítá Major do Bostonu. A to již za nedlouho, turnaj započne už 12. ledna! Ano, Major je opravdu blízko a nastal tedy vhodný čas k představení oficiálních samolepek jak hráčů, tak samotných týmů. Stickerky půjde i tentokrát využít v klasické Pick'Em Challenge, nicméně nětkeré vypadají tak pěkně, že nalepit si je na zbraň bude lepší! Jaká se líbí nejvíce vám?

Samolepky všech zúčastněných týmů:

 

Stickerky a další obsah, spojený s blížícím se Majorem, ale není jediné, co přidal dnešní update do hry. Mimo dalších, především kosmetických změn, hráče nejvíce zaujala úprava rozptylu nábojů z brokovnic. Tento update může dost možná udělat z dříve meme shotgunů opravdu hratelné zbraně!

miluju videohry a hlavně ligu legend