Přejít k hlavnímu obsahu

Jarla opouští eSubu a míří do Skandinávie

10. 2. 2018 | 11:01 Hearthstone
Člen zlatého týmu České republiky z loňských Global Games mění po roce a půl své působiště.
Výchozí obrázek

Člen zlatého týmu České republiky z loňských Global Games mění po roce a půl své působiště.

Jaromír 'Jarla' Vyskočil odstartoval svoji kariéru v Inside Games, odkud v druhé polovině roku 2016 přestoupil jako jeden z hráčů do eSuby. Nejlepší český hráč, alespoň dle umisťování na ladderu, se proslavil i v zahraničí zejména díky těmto dovednostem. Pravidelně totiž končí mezi nejlepšími, což mu vynáší slušné porce HCT bodů. Díky těm se v minulosti probojoval i na Preliminaries. Také letošní ročník odstartoval úspěšně a to 3. místem na evropském ladderu.

Premiéru v novém dresu si Jarla odbude již tento víkend a to na první zastávce Hearthstone Championship Tour v německém Krefeldu, kam odcestoval spolu s Hekim a zatarem z Eclot Gaming. Ptáte se, kam to tedy český hráč přestupuje? Jeho novým působištěm se stává nově založený tým Nordavind, který vznikl z organizace BX3 za podpory fotbalového klubu Vålerenga.

Nové prostředí znamená nové výzvy a takhle hodnotí Jarla svůj přestup do zahraničí:

Po roce a půl přišel čas na to, abych se rozloučil s eSubou. Přecházím do norského týmu Nordavind, kde budu jeho barvy hájit společně s HunterAcem či ntR. Budeme se společně snažit o co nejlepší umístění v HCT standings a věříme, že je můžeme celé i vyhrát. V týmu jsou i další dobrá jména, jako například Zorkthar, FreddyB a NoRage. Většina z nich je z bývalého BX3, tedy z organizace, která se sloučila s norským fotbalovým týmem. Závěrem bych chtěl poděkovat celé eSubě za všechno a přeju, ať se nadále daří nejen v gamingu!

Složení elitní sestavy týmu Nordavind:

{#Norsko} Jahn-Erik 'Zorkthar' Gangstøe
{#Dánsko} Frederik 'FreddyB' Bohé
{#Norsko} Casper Notto 'Hunterace' Pettersen
{#Norsko} Eirik 'ntR' Midtstue
{#Česká Republika} Jaromír 'Jarla' Vyskočil

Štítky: eSuba, Jarla
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.