Přejít k hlavnímu obsahu

Jungler Dexter míří z Lemondogs do CLG

3. 12. 2013 | 22:10 League of Legends
Další evropský hráč míří do Ameriky, tentokrát je to bývalý jungler týmu Lemondogs.Není to tak dávno, kdy po Edwardu 'EdWard' Abgaryanovi zamířil do zámoří také midař Søren 'Bjergsen' Bjerg. Toho si do svých řad vybral Team SoloMid, kde nahradil Andy 'Reginald' Dinha, který skončil s aktivním hraním a stal se trenérem týmu.
Výchozí obrázek

Další evropský hráč míří do Ameriky, tentokrát je to bývalý jungler týmu Lemondogs.

Není to tak dávno, kdy po Edwardu 'EdWard' Abgaryanovi zamířil do zámoří také midař Søren 'Bjergsen' Bjerg. Toho si do svých řad vybral Team SoloMid, kde nahradil Andy 'Reginald' Dinha, který skončil s aktivním hraním a stal se trenérem týmu.

Po různých kolujících fámách se objevuje jedna, která se skutečně stává pravdivou. Po odchodu tří hráčů do Ninjas in Pyjamas a následném rozpadu Lemondogs se stala zbylá dvojice hráčů volnými agenty a Marcel 'dexter1' Feldkamp je prvním, který nachází nové působiště.

1
Sestava CLG z poslední sezóny LCS. Zleva: LiNk, bigfatlp, Doublelift, Chauster, Nientonsoh.

Feldkamp se tak stává dalším Evropanem, který míří do Ameriky a jeho novým týmem se stává Counter Logic Gaming, kde nahradí Briana 'TrickZ' Ahna. Ten tak v týmu nestrávil příliš dlouhou dobu. Dalo by se tak říct, že nyní CLG přicházejí o svou největší slabinu, která se ukázala na nedávném IEM Cologne, kde CLG dokázali potrápit fnatic.

Dexter před pár hodinami dorazil do týmového gaming-house a v nejbližších době bude s týmem tvrdě trénovat, aby se CLG mohli utkat a co nejvíc potrápit či dokonce porazit evropského soupeře, kterým bude Team Alternate. Zápas se odehraje 20. prosince.

Nynější sestava Counter Logic Gaming:

{#Spojené státy americké} Zach 'Nien' Malhas - Top Laner
{#Německo} Marcel 'dexter1' Feldkamp - Jungler
{#Spojené státy americké} Austin 'LiNk' Shin - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Yiliang 'Doublelift' Peng - AD Carry
{#Spojené státy americké} Zaqueri 'Aphromoo' Black - Support

Zdroj: Facebook stránka Counter Logic Gaming

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.