Přejít k hlavnímu obsahu

Kaparzo skládá eXplayerZ

9. 11. 2012 | 00:28 Counter-Strike 2
David 'Kaparzo' Lacina bere dvojici svých spoluhráčů z Authority Gaming, přidává dva hráče přestupující z Counter-Strike 1.6 a skládá tak tým s dočasným názvem eXplayerZ.Není žádným překvapením, že se David 'Kaparzo' Lacina po MČR rozhodl odejít z Authority Gaming, vzít jeho spoluhráče společně s dávným kamarádem, přidat k tomu dva "jednašestkáře" a složit tak nový ambiciózní tým naší scény.Menším překvapením ale může být dvojka, kterou se David rozhodl přibrat k Janu 'showy' Novákovi a Patriku 'FLashK' Žižkovi. Jsou jimi dlouhodobí hráči Counter-Strike 1.6.
Výchozí obrázek

David 'Kaparzo' Lacina bere dvojici svých spoluhráčů z Authority Gaming, přidává dva hráče přestupující z Counter-Strike 1.6 a skládá tak tým s dočasným názvem eXplayerZ.

Není žádným překvapením, že se David 'Kaparzo' Lacina po MČR rozhodl odejít z Authority Gaming, vzít jeho spoluhráče společně s dávným kamarádem, přidat k tomu dva "jednašestkáře" a složit tak nový ambiciózní tým naší scény.

Menším překvapením ale může být dvojka, kterou se David rozhodl přibrat k Janu 'showy' Novákovi a Patriku 'FLashK' Žižkovi. Jsou jimi dlouhodobí hráči Counter-Strike 1.6.

Prvním z nich je David 'berry' Mestek, kterého jsme ještě nedávno mohli vidět v barvách NecroRaisers na Quietus Day a poslední místo zaplňuje Karel 'fredi' Královec, jedna z nejdiskutovanějších osobností nedávné doby, kdy oznámil svůj příchod do Playing Ducks. Odsud ale brzy odešel, původně kvůli nesouhlasu s přechodem na hru Counter-Strike: Global Offensive.

Tým momentálně zastává jméno eXplayerZ, je ale na honu za organizací, proto jej v případě zájmu můžete kontaktovat zde na PLAYzone skrz soukromé zprávy nebo e-mailem na lacina94@gmail.com

V případě nálezu organizace budou eXplayerZ na MSR s následující pětkou:

{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek
{#Česká Republika} Jan 'showy' Novák
{#Česká Republika} Patrik 'FLashK' Žižka
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec