Přejít k hlavnímu obsahu

Kapitáne, kam s tou lodí? Třeba kolem světa!

12. 7. 2016 | 09:39 Všechny hry
Lodní zájezdy si získávají stále větší oblibu. Nesnili jste v dětství právě vy o tom, jak na nádherné lodi podnikáte plavbu po Středomoří nebo jak se vydáváte na dovolenou do Karibiku? Nebo vás lákaly spíše zaoceánské plavby? Možná ani netušíte, jak blízko jste splnění svých dětských snů.
Výchozí obrázek

Lodní zájezdy si získávají stále větší oblibu. Nesnili jste v dětství právě vy o tom, jak na nádherné lodi podnikáte plavbu po Středomoří nebo jak se vydáváte na dovolenou do Karibiku? Nebo vás lákaly spíše zaoceánské plavby? Možná ani netušíte, jak blízko jste splnění svých dětských snů. Svět se díky moderním dopravním prostředkům výrazně zmenšil a leží nám prakticky u nohou. Stačí vybrat si destinaci a vaše dávné představy o exotice se stanou skutečností.

lodní zájezdy

Námořní plavby luxusní lodí rafinovaně kombinují to nejlepší, co nabízejí pobytové zájezdy a cesty za poznáním. Navštívíte několik zemí, a přitom nemusíte ani v nejmenším slevit ze svých nároků na maximální komfort srovnatelný s pobytem ve špičkovém hotelu. Funguje to dokonale.

Společnost Cruise Plus s.r.o. má ve svém katalogu lodní zájezdy s nejoblíbenějšími dopravci, jakými jsou například MSC, Costa, Princess, Royal Caribbean a další. Bohatý rejstřík vám představí plavby po Středomoří, severní Evropě, dovolené v Karibiku, Asii a v itineráři najdete rovněž expediční plavby třeba s dovolenou na Aljašce, můžete navštívit Jižní Ameriku nebo proplout Panamský průplav. V nabídce rovněž nechybí různé okružní plavby nebo exotická dovolená na Galapágách.

expediční plavby

Námořní plavby na přepychových lodích přinášejí spoustu času pro příjemný odpočinek a současně i mnoho příležitostí dobře se bavit. Relaxační centra s vířivkami, bazénem a špičkovými maséry, perfektně vybavená fitness centra – to vše čeká jen na vás. Pro chvíle uklidnění jsou tu knihovny s internetem, ale v permanenci jsou hlavně kina, kasina, diskotéky s živou hudbou a bohatým večerním programem. Plující hotely disponují rovněž velkým výběrem restaurací a barů. Pobytové zájezdy na souši rozhodně nemohou nabídnout víc. Vrcholem pohodlí jsou pak plavby s dopravou na místo nalodění, při kterých si užíváte špičkových služeb skutečně od první minuty své dovolené.

Bohatou nabídku nejrůznějších destinací najdete na stránkách www.cruiseplus.cz. A podle čeho vybírat? Záleží na tom, co od výletu lodí očekáváte. Okružní plavby představují ten nejlepší způsob, jak objevovat kouzlo námořních přístavů, ochutnávat tamní kuchyni, navazovat nová přátelství. Zaoceánské plavby jsou kapitolou samy pro sebe, abyste pochopili jejich kouzlo, musíte je zažít. Vaši touhu po dobrodružství zas měrou vrchovatou naplní expediční plavby - milovníci chladných průzračných vod a majestátních ledovců zvolí dovolenou na Aljašce, obdivovatelé podivných tvorů se zase musí vydat na dovolenou na Galapágy, lákavá je samozřejmě i Jižní Amerika. Pokud naopak vyžadujete nejvyšší možný komfort a nechcete se během své dovolené naprosto o nic starat, dopřejte si plavby s dopravou na místo nalodění. Věříme, že ať už si vyberete jakoukoli destinaci, budete na svou dovolenou na lodi s Cruise Plus s.r.o. dlouho a rádi vzpomínat…

pobytové zájezdy