Přejít k hlavnímu obsahu

karrigan míří do FaZe

19. 10. 2016 | 20:13 Counter-Strike 2
Jeden z nejznámějších dánských hráčů a zakladatel vůbec první hráčské organizace Astralis Finn "karrigan" Andersen míří po špatných týmových výkonech do konkurenčních FaZe.
Výchozí obrázek

Jeden z nejznámějších dánských hráčů a zakladatel vůbec první hráčské organizace Astralis Finn "karrigan" Andersen míří po špatných týmových výkonech do konkurenčních FaZe.

Neuplynul ani týden, když se vyrojily první informace o tom, že se Andersen připojí ke konkurenčním FaZe. Stalo se tak poté, co jej trenér Astralis zonic posadil na lavičku a nahradil patnáctiletým talentem NoTuN-em. Dánská hvězda k týmu přistupuje těsně před tím, než se společně vydají do Atlanty k druhé sezóně ELEAGUE. Finn v sestavě nahradí Fabiena "kioShiMu" Fieye - "kio was the problem".

S příchodem dánského IGL doufají ve FaZe, že se konečně severská sestava ustálí a přinese ji to i konečně pevnou ruku nad sestavou, přípravou a vedením týmu. 

Dnes začínám novou kapitolu ve své CS:GO kariéře. Měním FaZe za Astralis po necelých dvou letech. Byl to úžasný čas s mnoha vzestupy a pády, hlavně v roce 2015, který byl pro nás neskutečný. 

Mám smíšené pocity, ale myslím, že čerstvý start bude jak pro mě, tak i pro tým důležitý a prospěšný. Jak jste si mohli všimnout, změna přichází po několika měsících, kdy jsme nepodávali skvělé výsledky. To celé vždy vyústilo v diskuze, kde jsme probírali taktiky a naší hru. Všechno ale naposledy vyústilo v tuto změnu a já se tak oficiálně odpoutávám od Astralis a já doufám, že tým najde opět cestu zpět navrchol. Finn "karrigan" Andersen

Odchod Fabiéna ale nemusí být tak rychlý. Pokud se jkaem nezačně na dalších dvou akcích snažit, mohl by být z týmu vyhozen a Francouz by se opět vrátil. Na druhou stranu se povídá, že se kioShiMa připojí ke G2 po EPICENTER, kde by ho rád viděl především kapitán týmu shox. G2 by naopak měl opustit SmithZz.

Sestava FaZe

{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Norsko} Joakim "jkaem" Myrbostad
{#Dánsko} Philip "aizy" Aistrup
{#Finsko} Aleksi "allu" Jalli
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen

Štítky: Astralis, FaZe, karrigan