Přejít k hlavnímu obsahu

Karrigan míří na lavičku

11. 10. 2016 | 20:13 Counter-Strike 2
Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších týmů světa opět mění. Dánští Astralis posílají na lavičku náhradníků svého kapitána Finna "Karrigan" Karrigana. V sestavě ho nahradí šestnáctiletá hvězda!Kdo sleduje světovou CS:GO scénu alespoň trochu podrobně, ví, že se Astralis už od začátku roku nedokážou pořádně nadechnout ve vypjatých zápasech. Jejich "choke" efekt jim dokonce přiřkl přezdívku Chokestralis, což odráží jejich výsledky na Dreamhack Masters, ELEAGUE S1, ECS S1 či na StarLadder i-League StarSeries S2.
Výchozí obrázek

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších týmů světa opět mění. Dánští Astralis posílají na lavičku náhradníků svého kapitána Finna "Karrigan" Karrigana. V sestavě ho nahradí šestnáctiletá hvězda!

Kdo sleduje světovou CS:GO scénu alespoň trochu podrobně, ví, že se Astralis už od začátku roku nedokážou pořádně nadechnout ve vypjatých zápasech. Jejich "choke" efekt jim dokonce přiřkl přezdívku Chokestralis, což odráží jejich výsledky na Dreamhack Masters, ELEAGUE S1, ECS S1 či na StarLadder i-League StarSeries S2.


Všeříkající fotka... (FOTO:HLTV.org)

Nejvýrazněji se ale jejich aktuální forma nejvíce projevila na ESL One New York, kde Dánové padli po třech prohrách a pouze jedné výhře. To vše doplnilo i vyřazení ve čtvrtfinále se stejně trápícími se GODSENT na turnaji WESG, kde naopak jejich přímí konkurenti z Dignitas dokráčeli až k titulu šampionů.

Ihned po příletu do Dánska tak trenér Danny "zonic" Sørensen rozhodl, že se jejich největší hvězda a kapitán týmu posadí na lavičku a dá přednost jednomu z největšíchc talentů země. Tím je Anton "NoTaN" Pedersen, jenž dle posledních informací hrál za tým Geekunit.

Mezi hráči a v komunitě se ale proslýchá, že nepůjde o krátkodobou změnu. Karrigan by měl přepustit po nějakém čase místo Lukasi "gla1ve" Rossanderovi, který aktuálně válčí za sestavu Heroic.

Sestava Astralis

{#Dánsko} Nicolai "device" Reedtz
{#Dánsko} Peter "dupreeh" Rasmussen
{#Dánsko} Andreas "Xyp9x" Højsleth
{#Dánsko} Markus "Kjaerbye" Kjærbye
{#Dánsko} Anton "NoTaN" Pedersen (stand-in)

{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen (náhradník)
{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen (trenér)

Štítky: Astralis