Přejít k hlavnímu obsahu

K&C: Expanze je live?

7. 12. 2017 | 21:11 Hearthstone
Rozšíření Kobolds and Catacombs už skoro klepe na dveře. Blizzard tedy již včera večer započal svým streamem a odhalováním karet. 
Výchozí obrázek

Rozšíření Kobolds and Catacombs už skoro klepe na dveře. Blizzard tedy již včera večer započal svým streamem a odhalováním karet. 

O expanzi Kabalds and Catacombs víme už od Blizzconu. Na něm nám Blizzard odhalil i některé kartičky, které toto rozšíření do hry přinese. Hlavní vlna "card revealu" ale započala až v pondělí večer Blizzardím streamem. Odhalování karet bude pokračovat několik dní, během kterých budou osobnosti herní scény, premiérově bude mít tu čest i český streamer a komentátor Petr "CzechCloud" Žalud, či některé velké Hearthstone weby ukazovat svoji kartu. Jako první si tuto radost dopřál web bbs.ngacn.cc, který nám už v 11 hodin ukázal legendární zbraň na Druida. Jako druhý odhalil kartu ve čtyři odpoledne na svém streamu JackTorrance90, ten odhalil kartu s opravdu zajímavým zněním, které silně podporuje mechaniku nových legendary weaponů. 

S odhalováním pokračoval další velice populární streamer, Trump, který v přesně sedm hodin našeho času odhalil neutrální legendu s názvem Zola the Gorgon. Další kartu odhalil po dlouhém čekáním pět minut před půlnocí televizní kanál Esporte Interativo. V revealu pokračoval web Yahoo eSport, krátce po čvrté hodině ranní světu ukázal novou rare kartu na Huntera, Seeping Oozeling. Hned potom přišla naše chvíly slávy, další kartu, neutrálního miniona Lone Champion, totiž odhalil český streamer CzechCloud. 

Nové karty s sebou samozřejmě přináší i nové mechaniky. Mimo nového keywordu, okolo kterého se bude točit nemálo kartiček z této expanze, přidávají Koboldi do hry i tzv. Spellstones. Ty využívají naprosto nové mechaniky Upgrade, díky které se ze začátku špatné karty může stát karta opravdu silná. Zahajující stream také odhalil další podstatnou věc. Z Rogue se stane už čvrtá classa, která bude mít k dispozici secrety. Nové kartičky tedy vypadají opravdu zajímavě. Mezi prozatím odhalených čtyřiadvaceti kartách lze najít jak ty, které jsou už od začátku odsouzeny k záhubě, tak ty, které mají potenciál rozbít metagame.  

Doposud odhalené karty:

Druid: 

 

Hunter:

Mage:

Paladin:

Priest:


Rogue:


Shaman:


Warlock:


Warrior:

Neutrální karty:

 

miluju videohry a hlavně ligu legend