Přejít k hlavnímu obsahu

KF3 odchází z Aftermath

29. 9. 2006 | 15:56
Nedávno jsme pro Vás přišli se zprávou , která mluvila o tom , že bývalí hráči evropské divize wNv se rozhodli obnovit spolupráci s organizací Aftermath. Přešli do ní všichni hráči s výjimkou executeR-a , který byl nucen stávající pětici opustit. Dnes v noci přisla další zničující zpráva pro všechny fanoušky tohoto klanu - tým opouští jeden z nejlepších norských hráčů vůbec KF3.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme pro Vás přišli se zprávou , která mluvila o tom , že bývalí hráči evropské divize  wNv se rozhodli obnovit spolupráci s organizací  Aftermath. Přešli do ní všichni hráči s výjimkou  executeR-a , který byl nucen stávající pětici opustit. Dnes v noci přisla další zničující zpráva pro všechny fanoušky tohoto klanu - tým opouští jeden z nejlepších norských hráčů vůbec  KF3.

Kunfigur3 se dohodl na spolupráci se skandinávskou organizací Global Gaming , ve které působí hráči z týmů eXcellence a Lehnitz. Na oficiálních stránkách klanu bylo oznámeno , že prvně se s novým squadem budeme moci setkat na Hardware-LAN v Oslu , která je na programu 6.-7. října.

Situace kolem Aftermath vypadá tedy velmi špatně a už nyní je jasné , že obnova klanu vypadá nerealisticky a zbývající tři hráči půjdou pravděpodobně do neaktivity nebo na nějaký čas skončí s hraním úplně.

Aftermath :

 OmeN
 r00fz
 draziw

Global Gaming :

 raven
 enoksen
 KF3
 Firat
 deffe

GL !

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF