Přejít k hlavnímu obsahu

kNgV- odchází z Immortals!

20. 9. 2017 | 16:30 Counter-Strike 2
Brazilský sniper Vito "kNgV-" Giuseppe v Immortals moc dlouho nevydržel. Ani ne po půl roce se s týmem loučí.UPDATE #1: Ani ne den po Vitovém odchodu zažádali HEN1 a LUCAS1 o benchnutí. Po odchodu těchto dvojčat Immortals ztrácí svůj legend status! 
Výchozí obrázek

Brazilský sniper Vito "kNgV-" Giuseppe v Immortals moc dlouho nevydržel. Ani ne po půl roce se s týmem loučí.

UPDATE #1: Ani ne den po Vitovém odchodu zažádali HEN1 a LUCAS1 o benchnutí. Po odchodu těchto dvojčat Immortals ztrácí svůj legend status! 

Po DreamHacku v kanadském Montrealu, na kterém se nebyli tři hráči Immortals v čele s kNgV- schopni včas dostavit na finále, začaly diskuze o změnách v brazilské sestavě nabírat na vážnosti. A opravdu, s týmem se loučí právě kNgV-. Oznámení o jeho odchodu přišlo jen pár hodin po zápase proti CLG v americké kvalifikaci na EPICENTER. kNgV- dokonce neodehrál jednu mapu, v té za něj nastoupil hlavní trenér týmu, Rafael "zakk" Fernandes. 


Kam zamíří kNgV- teď? Foto: HLTV.org

Immortals byli s Vitem velice úspěšní, kNgV- je dovedl i k největšímu týmovému úspěchu, stříbrným medailím z polského Majoru. V poslední době to ale vypadalo, že sniper s týmem spokojen není a právě exces na DreamHacku je dost možná důvodem jeho odchodu. Náhradou za Vita by se dost možná mohl stát horvy, který k týmu před nedávnem přešel z k1ck, zatím ale čeká na své vízum. 

Ke svému odchodu napsal kNgV- pár slov na Twitter:

Děkuji všem za podporu, potřebuji ale hrát s týmem, který mě potřebuje a chce abych ho reprezentoval. Všichni děláme chyby a ani já nejsem vyjímkou. Od té doby, co jsem se připojil k Immortals jsem chyb udělal dost, ale život jde dál. 

Sestava Immortals po odchodu kNgV-:

{#Brazílie} Lucas "steel" Lopes
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass

{#Brazílie} Rafael "zakk" Fernandes – tréner

Zdroj: hltv.org
Štítky: Immortals
miluju videohry a hlavně ligu legend