Přejít k hlavnímu obsahu

*Kompletní čtveřice týmů na RoG Finals 10

23. 6. 2016 | 22:27 Counter-Strike 2
RoG Masters od Hitpointu se nehraje pouze v League of Legends, skupinová fáze se blíží do svého konce i ve čtvrté sezóně Counter-Strike: Global Offensive.UPDATE #2: Ve čtvrtek večer se uskutečnila dodatečná baráž o čtvrtý slot kvůli odstoupení Gunrunners. Vyzyvatelé eEriness v čele s Romanem 'blade' Pilný byli na mapách Mirage a Cache silnější než Majestic Lions a po výsledcích 16:11, 16:5 se tak čtvrtým týmem právě oni.
Výchozí obrázek

RoG Masters od Hitpointu se nehraje pouze v League of Legends, skupinová fáze se blíží do svého konce i ve čtvrté sezóně Counter-Strike: Global Offensive.

UPDATE #2: Ve čtvrtek večer se uskutečnila dodatečná baráž o čtvrtý slot kvůli odstoupení Gunrunners. Vyzyvatelé eEriness v čele s Romanem 'blade' Pilný byli na mapách Mirage a Cache silnější než Majestic Lions a po výsledcích 16:11, 16:5 se tak čtvrtým týmem právě oni.

UPDATE: Papíroví favorité dle umístění v základní části si nakonec poradili také ve čtvrtfinále. Majestic Lions překvapivě skončili ve skupině až šestí a i když na první mapě čtvrtfinále nepředvedli vůbec špatný výkon, Inside Games byli silnější a na druhá mapě si postup Inside Games pohlídali. Čtvrtým postupujícím týmem je pak eSuba, která smetla eEriness 2:0.

Do konce Round Robin zbývají v RoG Masters poslední dva dvojzápasy, eXtatus vs. Majestic Lions a Gunrunners vs. iNfected. V aktuální fázi mají jistý postup eXtatus a o druhé místo bojují Gunrunners, kterým stačí získat jedinou výhru, jež odsune Inside Games na třetí pozici a eSubu na čtvrté. Na páté pozici jsou díky výborné formě v závěru soutěže eEriness - pokud ovšem ML získají z dvojzápasu alespoň bod, posunou se před ně a utkají se v playoff s eSubou.

To je tedy šestka týmů, která bojuje o účast ve Svitavách. iNfected sice nemají odehrané všechny zápasy, ale na sedmém místě jsou již bez šance, ve výsledkové listině pak u osmých Zero Damage všude svítí prohra 0:1. I když tedy není konečné pořadí základní části stoprocentně jisté, v pondělí se ve čtvrtfinále o postup na RoG Finals 10 zřejmě utkají Inside Games proti Majestic Lions a eSuba proti eEriness. Již tohle slibuje parádní duely!

Štítky: RoG Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.