Přejít k hlavnímu obsahu

Kompletní program MČR Tour na PragoFFestu

27. 1. 2015 | 08:46 League of Legends
V posledních třech týdnech vás bombardujeme zprávami a novinkami o MČR Tour a PragoFFestu.
Výchozí obrázek

V posledních třech týdnech vás bombardujeme zprávami a novinkami o MČR Tour a PragoFFestu. Informovali jsme vás o turnaji HAL3000 PragoFFest MČR Challenge, veřejných turnajích v League of Legends, hratelných titulech od Comgadu a Playmana a na Facebooku PLAYzone uspořádali spoustu soutěží o volňásky na tento festival. A protože tím ani zdaleka náš program nekončí, pojďme se na vše podívat přehledně v bodech!

Turnaj o 10 000 Kč

Hlavní novinkou a tahákem MČR Tour bude jistě akce nazvaná HAL3000 PragoFFest MČR Challenge, ve které o 10 000 Kč v hotovosti úřadujícího mistra ČR eXtatus vyzve jeden z dvojice týmů, jež vzešly z online kvalifikací na www.PLAYzone.cz. V té první si nejlépe vedli nEophyte.ROCCAT, ve druhé Inside Games Logitech G. Tyto dva týmy si nejprve zahrají proti sobě BO5 v pátek 30. ledna od 17:00 a vítěz poté následující den od 16:00 rovněž v BO5 vyzve právě eXtatus. Vše bude živě promítáno na místě i streamováno skrze PLAYzone TV za komentáře Micáka a jeho hostů.

  • pátek od 17:00 - nEophyte versus Inside Games o účast ve finále
  • sobota od 16:00 - eXtatus versus vítěz předchozího dne o 10 000 Kč
  • živý přenos na místě i na PLAYzone TV s komentářem Micáka a hostů


PLAYzone aréna mistrů

Do nového roku jsme vstoupili s novým názvem naší arény, kterou vozíme v rámci MČR Tour. Počínaje PragoFFestem ji budeme nazývat PLAYzone aréna mistrů a jako vždy v ní kromě našich certifikovaných sestav naleznete také spoustu nabušených strojů a doplňků od partnerů MČR. Přesná výbava pro PragoFFest je:

  • 20x sestava HAL3000 MČR Pro
  • 10x notebook DELL Inspiron
  • 4x notebook Alienware
  • vše doplněné o herní monitory Philips Brilliance a periferie Logitech

Veřejné turnaje

V původním plánu, který jsme odhalili počátkem minulého týdne, byly pouze dva otevřené turnaje v League of Legends. Jejich počet jsme nakonec navýšili na tři, a to pod hlavičkami Comgad, DELL a Playman ve formátech 1 versus 1 a 3 versus 3. Jejich detailní přehled je:

Volné hraní titulů od Comgad a Playman

Vydavatelské společnosti Comgad a Playman nám pravidelně dodávají své nejlepší a nejnovější tituly, které si tedy díky nim můžete vyzkoušet právě i na každé zastávce MČR Tour. Na PragoFFestu tak kromě našich klasik, jako je CS:GO, LoL, DotA 2, TrackMania 2 nebo Team Fortress 2, budou hratelné i pecky jako Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 nebo Alien Isolation. O kompletním seznamu her, které budou k vyzkoušetní, se dočtete v této novince.

Program v rámci LegendConu

Naše MČR Tour je na PragoFFestu stejně jako v roce 2014 součástí LegendConu, díky kterému uvidíme spoustu známých osobností tuzemské League of Legends scény. Mezi nejznámější jména letošního ročníku patří Pavel „Herdyn“ Mikeš, Pavel „Mozzilla“ Klaban a Petr „Xnapy“ Jirák, kromě nich ale uvidíme také Bronka, Micáka či ArmyOfOne.

Zdroj fotografie: Hitpoint.cz

Cosplayerka a energie od Red Bullu

Třešničkami na dortu MČR Tour budou cosplayerky v kostýmech s tématikou League of Legends a spousta energetických drinků Red Bull, kterými se účastníci PragoFFestu budou moci zdarma osvěžit a nabrat sílu pro další hraní!

Více o PragoFFestu a MČR Tour se dozvíte z naší Facebook stránky PLAYzone nebo ve vyfiltrovaných newskách, které naleznete ZDE.