Přejít k hlavnímu obsahu

Konec spekulacím, STYKO zůstává v HellRaisers!

30. 3. 2017 | 15:43 Counter-Strike 2
Slovenský hráč Martin "STYKO" Styk v rozhovoru pro HLTV.org oznámil, že se rozhodl zůstat v týmu HellRaisers.Už nějakou dobu se bouřlivě spekulovalo o možném přestupu Martina "STYKO" Styka do týmu Mousesports, kde momentálně hraje Stykův bývalý spoluhráč Tomáš "oskar" Šťastný. O tom, že STYKO vyjednává s Mouz o přestupu informovalo více lidí, nepřímo tuto zprávu potrvrdil samotný STYKO.
Výchozí obrázek

Slovenský hráč Martin "STYKO" Styk v rozhovoru pro HLTV.org oznámil, že se rozhodl zůstat v týmu HellRaisers.

Už nějakou dobu se bouřlivě spekulovalo o možném přestupu Martina "STYKO" Styka do týmu Mousesports, kde momentálně hraje Stykův bývalý spoluhráč Tomáš "oskar" Šťastný. O tom, že STYKO vyjednává s Mouz o přestupu informovalo více lidí, nepřímo tuto zprávu potrvrdil samotný STYKO.

Teď je ale vše jasné. V rozhovoru pro HLTV.org Martin učinil konec všem spekulacím a oznámil, že se rozhodl prodloužit kontrakt s HellRaisers. Právě HellRaisers zažívají poslední dobou výbornou formu, dokázali se přes silnou konkurenci kvalifikovat na SL i-League S3 Finals v Kyjevě a DreamHack Astro Open v Austinu, kromě toho se jim daří také ESL Pro League, kde momentálně drží 5. pozici s pouhými šesti prohrami. Toto rozhodnutí tak dává smysl, neboť Mousesports poslední dobou jdou spíše opačnou cestou a nedokáží se zatím zvednou po odchodu NiKa.

Kromě tohoto STYKO v rozhovoru promluvil například o jejich posledním bootcampu, srovnání Johnty a lmbt, jak by rozšířil map pool a další. Celý rozhovor si můžete v angličtině přečíst zde.

Štítky: HellRaisers, styko
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.