Přejít k hlavnímu obsahu

Kozlik a následně i celý tým končí v Dark Tigers

23. 11. 2017 | 18:36 Counter-Strike 2
Teprve předevčírem jsme vás informovali o konci kapitána Tomkeejse v řadách Dark Tigers. Tahle sága však není u konce. V týmu totiž končí nejenom nový kapitán Kozlik, ale ani zbylá trojice nebude nadále působit pod křídly této organizace. Co se tedy všechno stalo?
Výchozí obrázek

Teprve předevčírem jsme vás informovali o konci kapitána Tomkeejse v řadách Dark Tigers. Tahle sága však není u konce. V týmu totiž končí nejenom nový kapitán Kozlik, ale ani zbylá trojice nebude nadále působit pod křídly této organizace. Co se tedy všechno stalo?

„Před dvěma dny jsme oznámili odchod Tomáše 'Tomkeejs' Tomky a dnes musíme oznámit propuštění celé CS:GO sekce. Důvodem je nesouhlas vedení organizace s novou sestavou. Hráčům děkujeme za skvělou spolupráci a výborné výsledky.“

Takto zní oficiální prohlášení, které informuje o konci úspěšné CS:GO sekce Dark Tigers. Ta sem zamířila po konci v Inside Games těsně po zářijovém Quietus Dayi a zažila například fantastický triumf na Mistrovství Slovenska. Nyní je ale tomuhle spojení konec, stejně jako dvou hráčů sestavy. Po Tomáši 'tomkeejs' Tomkovi byl novým kapitánem zvolen Jiří 'Kozlik' Kozel, šokující je ale fakt, že po pouhých dvou dnech v týmu končí i on. Zbylé trio však kromě dvou nových posil čeká i hledání nového zázemi, protože tyto změny znamenají u Dark Tigers konečnou.

„Po odchodu Tomkeejse jsme s týmem byli domluvení na tom, že zkusíme najít in-game leadera a novým kapitánem se stane Kozlik. Druhý den jsem ovšem dostal informaci od týmu, která mě stavěla před hotovou věc. Bylo to doslova: "Kozlik mínus, dva noví hráči plus. Ber nebo nech bejt, my takto chceme hrát." Po zhodnocení celé situace s dalšími členy vedení, jsme se jednostranně dohodli na ukončení spolupráce. Měl jsem s tímto týmem další plány do nové sezóny, ale zároveň jsme byli domluveni do MČR. K nové dohodě tedy nedojde a to z jednoho důvodu. Chceme stavět tým na silném kapitánovi, který při současném střídaní hráčů dokáže tým vždy vhodně doplnit tak, aby dosahoval TOP 4 v soutěžích, jako je MČR. Odchodem Tomkeejse a kickem Kozlika tento tým danou podmínku nesplňuje. Děkuji celému týmu za skvělou spolupráci a přeji jim mnoho úspěchů v CS:GO kariéře.“

- Michal 'hurvajs' Hrdlička, manažer Dark Tigers

Spojení Dark Tigers a CS:GO je u konce, zleva: zyored, EYO, tomkeejs, Kozlik, ZeD (Zdroj: Dark Tigers)

Ve své podstatě tak půjde o zbrusu nový tým, který přišel o svého kapitána, in-game leadera i hlavního odstřelovače. Dle našich informací jsou žhavými kandidáty na doplnění trojice hráči Eclot Gaming, Adam 'neofrag' Zouhar a Dominik 'blogg1s' Janita. Právě tento tým má budoucnost po posledním místě na MČR více než nahnutou, což dokazuje i skóre 2-12 v probíhající lize Hitpoint Masters. Duo mladých talentů bylo na špici číselných statistik Eclotu na českém mistrovství a pokud by měl jejich tým skončit, k čemuž nasvědčuje i nejistota pokračovat s hraním u veterána Petera 'uno' Lipowského, hra po boku podobných individualit by jim mohla sedět. Jestli se tedy správný člověk zhostí vůdcovské role a v nové pětici vznikne ta správná hráčská chemie.

Nový spekulovaný tým:

{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko
{#Česká Republika} Adam 'neofrag' Zouhar
{#Česká Republika} Dominik 'blogg1s' Janita

Pokud by hrozil současné sekci Eclot Gaming definitivní rozpad, nabízí se, že se by tato pětice mohla zamířit právě tam. Myslíte si, že tato pětice bude opravdu hrát v nové sezóně pospolu?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.