Přejít k hlavnímu obsahu

KRiMZ se vrací do fnatic výměnou za Lekra

24. 10. 2016 | 15:44 Counter-Strike 2
Šuškalo se o tom na stromech, povídalo se, že GODSENT v této sestavě už dlouho hrát nebudou a taky se tak stalo. Další výměna je zde!
Výchozí obrázek

Šuškalo se o tom na stromech, povídalo se, že GODSENT v této sestavě už dlouho hrát nebudou a taky se tak stalo. Další výměna je zde!

Přestupová bomba číslo dvě? Opět v ní hrají velkou roli fnatic, kam se po tříměsíčním angážmá v GODSENT vrací Freddy "KRiMZ" Johansson! Do GODSENT naopak míří Jonas "Lekr0" Olofsson. Možná si říkáte, co za blázny ve Švédsku mají, nicméně organizace po tříměsíční "zkoušce" zjistili, že jim něco chybí. Respektive tedy fnatic moc ne, ti si na velkých turnajích hráli to svoje a dokázali se dostat do užší špičky.

Právě uprchlíci JW, flusha a KRiMZ se v půlce léta rozhodli vyměnit olofmeistera za pronaxe. Bohužel se ale zjistilo, že Olof nebyl ten problém v sestavě, naopak. Po složení nové sestavy opět zářil a prokazoval, že nepatří do starého železa kam ho po zranění někteří fanoušci posílali.

Freddy se poprvé k fnatic připojil v roce 2014 a získal s nimi 2 Major tituly. Lekr0 je naopak považován za jeden z největších talentů světové scény a očekává se, že dosáhne brzy takového věhlasu jako třeba GeT_RiGhT nebo f0rest, když hráli v nejlepší formě.


Po výměnách tedy vypadají sestavy následovně.

Sestava fnatic

{#Švédsko} Olof "olofmeister" Kajbjer
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} John "wenton" Eriksson
{#Švédsko} Simon "twist" Eliasson
{#Švédsko} Fredy "KRiMZ" Johansson

Sestava GODSENT

{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Robin "flusha" Rönnquist
{#Švédsko} Andreas "znajder" Lindberg
{#Švédsko} Jesper "JW" Wecksell
{#Švédsko} Jonas "Lekr0" Olofsson

Musíme připomenout, že tímto přechodem se GODSENT musí zúčastnit Minor kvalifikace na Major, neboť jejich spot se oficiálně vrátil k týmu fnatic.

Fnatic navíc dávají na vědomí, že nepoletí do Sao Paula na vyvrcholení ESL Pro League. Stejně tak jako Natus Vincere a Virtus.pro.

Zdroj: hltv.org
Štítky: fnatic, GODSENT