Přejít k hlavnímu obsahu

Kvízová soutěž o datadisk WoW: Mists of Pandaria*

23. 10. 2012 | 00:40 World of Warcraft
Přinášíme jedinečnou možnost, jak vyhrát nejnovější datadisk Mists of Pandaria k vysoce oblíbené MMORPG hře World of Warcraft studia Blizzard.
Výchozí obrázek

Přinášíme jedinečnou možnost, jak vyhrát nejnovější datadisk Mists of Pandaria k vysoce oblíbené MMORPG hře World of Warcraft studia Blizzard. Datadisk, ve kterém odhalujete záhady dosud skrytého kontinentu Pandaria, vyšel teprve pár dní zpátky, a vy si o něj díky nám můžete zahrát už nyní!

Stačí, když se zapojíte do naší jednoduché kvízové soutěže o třech otázkách s tématikou World of Warcraft a právě Mists of Pandaria. Kvíz trvá do středy 17. října 14:00 a po jeho skončení vyhlásíme jednoho šťastného výherce, co si odnese datadisk Mists of Pandaria pro World of Warcraft. Po zodpovězení všech třech otázek vám kvíz zmizí a nebude možné jej opakovat.

Výhercem se stáva uživatel Petr "sLr_" U. Gratulujeme!

 

O World of Warcraft: Mists of Pandaria

S tímto datadiskem budeme moci prozkoumat dlouho ztracený kontinent Pandaria, který zůstal skrytý v důsledku rozdělení Azerothu před více než deseti tisíci lety. Doposud poslední datadisk Cataclysm nám trochu více otevřel svět a mohla přijít expanze úplně nové rasy. Pandarianští hrdinové se objevují, aby se připojili do války mezi Aliancí a Hordou. Můžete tak sdílet jejich mimořádné tajemství a starobylá bojová umění.