Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: eXtatus, šampioni PLAYzone ligy

22. 5. 2016 | 14:12 League of Legends
Výchozí obrázek

LAN finále

Dva herní tituly již znají svého šampiona v premiérové sezóně PLAYzone ligy. Nyní je na řadě také League of Legends, kde se v rámci LAN finále utkají 4 elitní domácí celky o prizemoney v hodnotě 12 000 Kč a 4800 MČR bodů. Klání se odehraje v pražské Alza Tech Zone v neděli 22. května. Více informací o LAN finále v League of Legends naleznete zde.

Z prvního místa jeden na finále stejně jako v ostatních hrách eSuba. Hráči si sice vybrali za soupeře Inside Games, ti se však z osobních důvodů na LAN finále nedostaví a budou nahrazeni dalším v pořadím, tedy Majestic Lions. Právě tahle dvojice se utká v prvním semifinálovém duelu, krutá řežba se však strhne v druhém duelu, eXtatus vyzvou silné Fraternitas. Drobné preview o finále PLAYzone LoL ligy si můžete přečíst tady. Správna akce má také své komentátory, o které samozřejmě nepřijdete - více o týmu hlasatelů zde.

LAN FINÁLE - PLAYZONE LOL LIGA
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Česká Republika} eSuba2   
 Neděle 9:00 {#Česká Republika} eSuba0 
{#Česká Republika} Majestic Lions0   
   Neděle 17:15 {#Slovenská Republika} eXtatus
{#Slovenská Republika} eXtatus2  Vítěz
 Neděle 12:15 {#Slovenská Republika} eXtatus2 
{#Česká Republika} Fraternitas0   
     
  {#Česká Republika} Majestic Lions0 
   Neděle 15:30 {#Česká Republika} Fraternitas
  {#Česká Republika} Fraternitas23. místo
 

Podpořit vaše oblíbené týmy můžete přijít přímo na místo, v holešovické Alza Tech Zone proběhne živé promítání. Vám doma však neuteče ani klasický stream, kterým vás provede Mozilla a spol. Těšíme se tedy na všechny z vás, ať už v místě konání, nebo na našem streamu.

 

MČR 2016

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.