Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: eXtatus triumfují v PLAYzone lize!

21. 5. 2016 | 22:02 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

LAN finále

Kdo by nechtěl mít doma zlatou medaili, že ano? Právě to je jedna z cen pro případného šampiona první sezóny PLAYzone CS:GO ligy, která vyvrcholí tuto sobotu. Celé klání startuje začátkem přenosu v 9:30 a první zápas systémem BO3 odstartuje v 10:00. Další detaily PLAYzone CS:GO ligy na I. LAN finále PLAYzone lig naleznete v tomto článku.

Jako papírový favorit jede na finále parta Tomáše "benq1" Masaryka, eSuba totiž ovládla základní část a měla tak právo výběru soupeře do semifinále, jejichž volba padla na eXtatus. Tento zápas načne boje v CS:GO na LAN finále, v druhém semifinálovém duelu se utkají Gunrunners proti Majestic Lions. Celá čtveřice je velice vyrovnaná a troufneme si tvrdit, že finále může dopadnout naprosto jakkoliv. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na komentátory, kdo tvoří nabitý komentátorský tým v CS:GO se můžete dočíst zde.

LAN FINÁLE - PLAYZONE CS:GO LIGA
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Slovenská Republika} eSuba0   
 Sobota 10:00 {#Česká Republika} eXtatus2 
{#Česká Republika} eXtatus2   
   Sobota 19:45 {#Česká Republika} eXtatus
{#Česká Republika} Gunrunners0  Vítěz
 Sobota 13:15 {#Slovenská Republika} Majestic Lions0 
{#Slovenská Republika} Majestic Lions2   
     
  {#Slovenská Republika} eSuba2 
   Sobota 16:30 {#Slovenská Republika} eSuba
  {#Česká Republika} Gunrunners13. místo
 

K CS:GO neodmyslitelně patří také fanoušci a každý z vás má dvě možnosti, jak podpořit své favority. Jednak je možnost přijít přímo na místo do Alza Tech Zone, kde na televizi bude celodenní promítání živých zápasů, fancluby jen uvítáme! Chybět samozřejmě nebude ani Twitch, kde vám Dev1 a spol. v živém vysílání zprostředkují ten nejlepší domácí Counter-Strike!

 

MČR 2016

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.