Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: Kompletní archív záznamů z akce

25. 5. 2016 | 11:07 Všechny hry
Samotná akce je sice za námi více než 48 hodin, my však nepolevujeme. Dnes jsme kompletně nahráli záznamy všech 14 duelů, jenž se od pátku do neděle v Praze odehrály. Všechny zápasy naleznete v playlistu na našem YouTube kanále nebo přímo na webu v archívu.
Výchozí obrázek

Samotná akce je sice za námi více než 48 hodin, my však nepolevujeme. Dnes jsme kompletně nahráli záznamy všech 14 duelů, jenž se od pátku do neděle v Praze odehrály. Všechny zápasy naleznete v playlistu na našem YouTube kanále nebo přímo na webu v archívu. A mimo to, na našem Facebooku již byla nahrána hlavní fotogalerie, mrkněte se i na super fotky! Níže máte alespoň ochutnávku záznamů z I. LAN finále PLAYzone lig a to jednotlivé finálové zápasy.

PLAYzone Hearthstone Liga I

PLAYzone CS: Global Offensive Liga I

PLAYzone League of Legends Liga I

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.