Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární fotbalista skončil na Bahamách těsně před branami finále

16. 1. 2015 | 10:57 Poker
Každý leden se Evropská Pokerová Tour stěhuje z chladné Evropy do luxusního komplexu Atlantis Resort na Bahamských ostrovech. PokerStars Caribbean Adventure (PCA) je jednou z nejoblíbenějších pokerových akcí roku. Do Karibiku přijíždí celá pokerová elita včetně mnoha amerických profesionálů, které na evropských turnajích tolik nevidíme.
Výchozí obrázek

Každý leden se Evropská Pokerová Tour stěhuje z chladné Evropy do luxusního komplexu Atlantis Resort na Bahamských ostrovech. PokerStars Caribbean Adventure (PCA) je jednou z nejoblíbenějších pokerových akcí roku. Do Karibiku přijíždí celá pokerová elita včetně mnoha amerických profesionálů, které na evropských turnajích tolik nevidíme. Jejich pozornost a také pozornost pokerových fanoušků z celého světa letos přitahovaly hlavně dva turnaje: Main Event s buy-inem 10 000 dolarů a Super High Roller, jehož účastníci museli složit dokonce desetkrát větší částku.

Hlavního turnaje se mezi 816 účastníky představil také bývalý kanonýr brazilské fotbalové reprezentace Ronaldo. A nedařilo se mu vůbec špatně. V šestidenním turnaji dokráčel až do čtvrtého hracího dne a za 26. místo si odvezl odměnu $42,180. Pro vítězství ohodnocené částkou 1 491 580 dolarů si došel Američan Kevin Schulz, když v heads-upu zdolal vůbec prvního peruánského hráče na finálovém stole EPT online profesionála Diega Venturu. Více se dozvíte zde -  Kevin Schulz oslavuje triumf v Main Eventu PCA 2015.

Turnaj se vstupným přes 2 miliony korun

Další ostře sledovaný turnaj festivalu Super High Roller s buy-inem 100 tisíc dolarů si zahrálo padesát hráčů a šestnáct z nich využilo po vyřazení možnost naskočit za stejnou částku do turnaje ještě jednou. Mezi nimi byl i irský player Stevu O'Dwyer a jeho investice se mu nakonec mnohonásobně vyplatila. Po té, co načapal svého posledního soupeře Rogera Sippiho ve velkém blafu a dorovnal na boardu Q88 2 3 s pouhým AT, aby viděl soupeřovo JT, mohl slavit vítězství a zisk fantastických $1,872,580. Podrobnosti se dozvíte v tomto článku - Steve O'Dwyer vítězem 100 000$ Super High Rolleru.

Zahrajte si o 200 000Kč a výlet do Londýna

Lákají vás pokerové turnaje a chtěli byste si také zahrát? Není nutné hned kupovat letenku na Bahamy. Díky největšímu českému pokerovému portálu Poker-Arena.cz si můžete zahrát letos dotované turnaje o 200 000Kč a navíc máte příležitost vyzkoušet atmosféru velkého turnaje ze série World Poker Tour, neboť právě nyní probíhá speciální akce o balíček se vstupenkou a cestovními náklady na WPT London.

Neváhejte a zahrajte si turnaje o 200 000Kč a balíček na WPT!

Článek připravila redakce největšího českého výukového pokerového portálu Poker-Arena.cz. Čtenáři zde naleznou každý den nejnovější zprávy a zajímavosti ze světa pokeru, výuková videa od českých profesionálů, strategické série, návody jak vybrat tu nejlepší pokerovou hernu či online casino a samozřejmě mnoho dalšího. Na diskusních fórech Poker-Arena.cz na Vás čeká největší a nejpřátelštější komunita lidí v České a Slovenské republice, které spojuje jejich koníček - poker.