Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární Froggen míří do NA LCS

3. 1. 2016 | 21:29 League of Legends
Americký tým Echo Fox dokončil sestavování soupisky pro nadcházející Spring Split a do svých řad ukořistil i legendárního evropského midaře.Na první pohled na ní můžeme spatřit již dánskou legendu evropské League of Legends scénu, Henrika „Froggen“ Hansena. Ten má před sebou nelehký úkol, musí totiž s nepříliš zkušenou sestavou uspět v silné konkurenci amerických LCS týmů.
Výchozí obrázek

Americký tým Echo Fox dokončil sestavování soupisky pro nadcházející Spring Split a do svých řad ukořistil i legendárního evropského midaře.

Na první pohled na ní můžeme spatřit již dánskou legendu evropské League of Legends scénu, Henrika „Froggen“ Hansena. Ten má před sebou nelehký úkol, musí totiž s nepříliš zkušenou sestavou uspět v silné konkurenci amerických LCS týmů.

A kdo jsou zbývající čtyři hráči? Hned na pozici toplanera není úplně jasno, avšak podle serveru dailydot.com se s největší pravděpodobností jedná o korejský talent s nickem „KFO“, jehož účet na korejském serveru dosáhl 40. pozice v Challengeru.

V jungli bude podle všeho úřadovat Anthony „Hard“ Barkhovtsev, kterého jsme mohli vidět v organizaci Cloud 9, konkrétně v základní sestavě C9 Tempest a zároveň jako náhradníka v A týmu. Lavičku bude nejspíše zahřívat Marcin „Kori“ Wolski, známý především jako obět údajného vydírání ze strany managementu týmu Meet Your Makers.

Echo Fox

Na botu budeme vídat dvojici Yuri „Keith“ Jew a Terry „Baby“ Chuong. První jmenovaný působil v celku CLG Black, poté nastoupil jako náhradní ADC u TSM a Team Liquid, zatímco Baby bojoval v barvách Team Imagine a občas vypomohl u TDK.

O celou sestavu se budou starat David „Cop“ Roberson z pozice hlavního trenéra a Jake “Ginko” Fyfe, ten zastane úlohu generálního manažera. Oba dříve působili v již zmiňované organizaci Gravity Gaming, která prodala Foxovi svůj LCS spot.

Celek Echo Fox založil býalý basketbalista Rick Fox poté, co koupil spot v LCS od organizace Gravity Gaming za přibližně 1 mil. dolarů. O esport se začal více zajímat po své loňské návštěvě finále NA LCS v Madison Square Garden. O svém nadšení pro esport pak promluvil v několika talk show.

Sestava nového týmu Echo Fox:

{#Korejská republika}KFO“ - Top Laner
{#Kanada} Anthony „Hard“ Barkhovtsev - Jungler
{#Dánsko} Henrik „Froggen“ Hansen - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Yuri „KEITH“ Jew - AD Carry
{#Spojené státy americké} Terry „Baby“ Chuong - Support

{#Spojené státy americké} David „Cop“ Roberson - trenér
{#Polsko} Marcin „Kori“ Wolski - náhradník (Mid Laner)

Zdroj: dailydot.com
Štítky: Echo Fox, LCS NA