Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární Gambit se mění na Team Vitality

10. 12. 2015 | 14:49 League of Legends
Evropská liga LCS do svých řad vítá novou organizaci, která odkoupila slot od ruského celku Gambit Gaming.
Výchozí obrázek

Evropská liga LCS do svých řad vítá novou organizaci, která odkoupila slot od ruského celku Gambit Gaming.

Nejeden fanoušek evropské scény, který ji sleduje již delší dobu, měl v oblibě ruskou pětici Gambit Gaming, ještě dříve pojmenovanou jako Moscow Five. Tento legendární tým před pár lety vletěl na scénu v neskutečném stylu a dokázal si podmanit srdce velké řady fanoušků. Nyní se však tým dostává do fáze, kdy z týmu odchází i poslední článek této pětice, Diamondprox. A také celý Gambit Gaming končí a jeho slot odkupuje Team Vitality.

kaSing

Team Vitality je francouzská organizace, která se dosud zaměřovala především na střílečky a to zejména Call of Duty. Nyní však vstupuje i na trh MOBA her s novou League of Legends sestavou, která se od jara představí v League Championship Series.

Sestava tohoto nového týmu je zatím neznámá, ale uzávěrka od vedení ligy již proběhla, musí tedy být jasno. Prvním oznámeným je support z Velké Británie Raymond 'kaSing' Tsang, který hrál v sezóně 2015 za H2K Gaming a nedávno zkoušel štěstí u Teamu SoloMid.

Dá se tedy očekávat, že zbylá čtveřice bude odhalena již brzy. Kromě toho samozřejmě probíhají klasické spekulace, kteří hráči spolu mohou hrát a nejvíce se mluví o tomto složení týmu Vitality: Cabochard, Shook, Nukeduck, Hjärnan, kaSing. Pokud by se tohle potvrdilo, měli bychom na evropské scéně další tým se sestavou na opravdu vysokém levelu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.