Přejít k hlavnímu obsahu

Lenovo Cup: Inside Games vyhrávají

8. 4. 2017 | 12:58 Counter-Strike 2
V sobotu 8. dubna se v pražském RE-PLAY studiu odehraje finále Lenovo Cupu o 20 000 Kč.V měsíci březnu proběhly celkově čtyři kvalifikace, ze kterých vzešlo šestnáct postupujících týmů. Na offline finále se však mohli dostat pouze čtyři nejlepší, a tak jeho online část proběhla minulou neděli. Do sobotního offline finále se nakonec probojovaly týmy Majestic Lions, Fraternitas, Gunrunners.AOC a Inside Games MSI.
Výchozí obrázek

V sobotu 8. dubna se v pražském RE-PLAY studiu odehraje finále Lenovo Cupu o 20 000 Kč.

V měsíci březnu proběhly celkově čtyři kvalifikace, ze kterých vzešlo šestnáct postupujících týmů. Na offline finále se však mohli dostat pouze čtyři nejlepší, a tak jeho online část proběhla minulou neděli. Do sobotního offline finále se nakonec probojovaly týmy Majestic Lions, Fraternitas, Gunrunners.AOC a Inside Games MSI.

V prvním semifinále se utkají Majestic Lions proti Fraternitas. Lví smečka mezi sebe přijala Martina "MAXX" Smolára, jenž bude zaskakovat za Petera "NaturalG" Turčana. V druhém semifinálovém boji se o finalistovi rozhodne mezi Gunrunners. a Inside Games. Uvidíme, zdali si GRS dokážou spravit chuť po drtivé porážce od ROG.eXtatus na ROG COOL Finals.

Lenovo CS:GO Cup
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Slovenská Republika} Majestic Lions1   
  {#Česká Republika} Fraternitas0 
{#Česká Republika} Fraternitas2   
    {#Česká Republika} Inside Games
{#Česká Republika} Gunrunners1  Vítěz
  {#Česká Republika} Inside Games2 
{#Česká Republika} Inside Games2   
 

Rozdělení prizemoney:

1. místo: 9 000 Kč
2. místo: 6 000 Kč
3. místo: 3 000 Kč
4. místo: 2 000 Kč

Do komentátorského křesla usedne Ivan "Dev1" Lazarov s Ondřejem "Lelek" Kvardou.