Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní premiéra PLAYzone arény je za námi

7. 2. 2017 | 14:08 Všechny hry
První zastávkou PLAYzone arény v tomto kalendářním roce byl popkulturní festival PragoFFest, jenž se v prostorách Modré Školy v Praze Hájích uskutečnil ve dnech 2. až 5. února.Praha, ČR - 7. února 2017 – Šestý ročník festivalu určeného všem hráčům a geekům všeho druhu již tradičně hostila Modrá Škola. Organizátoři si pro milovníky fantasy, sci-fi, anime a her připravili program s více než 600 pořady, celou řadou tematicky zaměřených heren a také známých hostů.
Výchozí obrázek

První zastávkou PLAYzone arény v tomto kalendářním roce byl popkulturní festival PragoFFest, jenž se v prostorách Modré Školy v Praze Hájích uskutečnil ve dnech 2. až 5. února.

Praha, ČR - 7. února 2017 – Šestý ročník festivalu určeného všem hráčům a geekům všeho druhu již tradičně hostila Modrá Škola. Organizátoři si pro milovníky fantasy, sci-fi, anime a her připravili program s více než 600 pořady, celou řadou tematicky zaměřených heren a také známých hostů.

Počtvrté za sebou navštívil PragoFFest také PLAYzone se svými stánky, v posledních dvou letech známými jako PLAYzone aréna. Herní zóna pro všechny hráče představila celou řadu vymožeností, moderních technologií, turnajů pro veřejnost a samozřejmě kupu zábavy.

Herní aréna s oficiálními počítači MČR v počítačových hrách HAL3000 MČR Pro 2017, oficiálními monitory AOC AGON a stylovými periferiemi CONNECT IT Battle RNBW byla od začátku do konce plná k prasknutí. Na bezmála 20 herních stanicích nejvíce frčely hry League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive, společně s karetní hrou Hearthstone se v těchto titulech hrálo také o věcné ceny.

Stánek Monster Energy nabídl naopak konzolovou zábavu, připravena byla bojová zóna s oblíbenou mlátičkou UFC 2. Tahle chill-out zóna sklízela ovace během celého prodlouženého víkendu, stejně jako ti nejlepší bojovníci, kteří se zde pravidelně utkávali v duelech o chutné energetické nápoje.

Moderní technologie byly v PLAYzone aréně zastoupeny společností GIGABYTE. Nejnovější základní desky ze série AORUS obdivoval naprosto každý, jejich světelné efekty byly nepřehlédnutelné, stejně jako upravená mašina s názvem Ultra G. Také na tomto stánku se hrálo o ceny partnera, hlavním lákadlem byly 1v1 souboje v Counter-Strike: Global Offensive.

Součástí programu byly také známé osobnosti domácí scény, jako je Petr „CzechCloud“ Žalud či trojice aktérů pořadu PodcaSTR – DeeThane, Sterakdary a Martin Rota – kteří sázeli jeden vtip za druhým během vystoupení na stage. Na PragoFFestu nechyběl ani Ivan „Dev1“ Lazarov, společně se svým stánkem DEV1S, kde si návštěvníci mohli vyzkoušet nejnovější modely brýlí, podložek a triček.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.