Přejít k hlavnímu obsahu

Life of the Gamer: STYKO – trailer

29. 3. 2018 | 17:59 Counter-Strike 2
Slovenský videotvůrce Matúš Men pod přezdívkou 0L0V0 v minulosti odprodukoval řadu zajímavých herních movie, na svědomí má také aftermovie z dřívějších MČR či Y-Games, potažmo MSR. Nyní však dlouhé měsíce pracuje na projektu LIFE OF THE GAMER, který je zároveň jeho bakalářskou prací. V hlavní roli filmu není nikdo jiný než slovenský progamer Martin "STYKO" Styk, o kterém celý tento dokument je. Matúšův film zobrazuje hraní jeho začátky a zejména působení v zahraničí, které je proloženo záběry z turnajů v barvách HellRaisers.
Výchozí obrázek

Slovenský videotvůrce Matúš Men pod přezdívkou 0L0V0 v minulosti odprodukoval řadu zajímavých herních movie, na svědomí má také aftermovie z dřívějších MČR či Y-Games, potažmo MSR. Nyní však dlouhé měsíce pracuje na projektu LIFE OF THE GAMER, který je zároveň jeho bakalářskou prací. V hlavní roli filmu není nikdo jiný než slovenský progamer Martin "STYKO" Styk, o kterém celý tento dokument je. Matúšův film zobrazuje hraní jeho začátky a zejména působení v zahraničí, které je proloženo záběry z turnajů v barvách HellRaisers. Cílem celého dokumentu je přiblížit vysněné povolání nás, tisícovek až milionů hráčů, široké veřejnosti a ukázat, že život hráče neznamená jen sedět za počítačem hrát. Na promítání se můžete těšit v rámci MČR, ale premiéra proběhne již v červnu. Pojďte se spolu s námi nabudit trailerem!

Štítky: styko
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.