Přejít k hlavnímu obsahu

Logi BLOK: rodina ochranných pouzder, která snesou pády

17. 7. 2015 | 13:42 Všechny hry
Dnes společnost Logitech představila svou první rodinu produktů pod novou značkou Logi: řadu ochranných pouzder Logi™ BLOK pro iPad.
Výchozí obrázek

Dnes společnost Logitech představila svou první rodinu produktů pod novou značkou Logi: řadu ochranných pouzder Logi™ BLOK pro iPad. Tuto rodinu produktů tvoří ochranné pouzdro Logi BLOK Protective Shell, ochranné pouzdro se stojánkem Logi BLOK Protective Case a ochranné pouzdro s klávesnicí Logi BLOK Protective Keyboard Case a společným rysem produktů řady BLOK jsou měkce vyložené rohy zkonstruované tak, aby vám pomáhaly chránit váš iPad před poškozením pádem z výšky až 1,8 metru, a to i na tak tvrdý povrch, jakým je beton.

„iPad je úžasně všestranné zařízení, ale tolik z nás jej již upustilo a poškodilo – nebo se bojíme, že se nám to stane – že ve výsledku iPad nevyužíváme v plné šíři možností, jak bychom mohli,“ řekla Michele Hermann, viceprezidentka divize mobilních zařízení ve společnosti Logitech. „Až dosud znamenala snaha chránit váš iPad před následky pádu uzavřít jej do objemného pouzdra, které ho však zbaví krásy a mobility, kterou iPady vynikají. Naši designéři spolupracovali s experty na materiály s cílem ochránit nejzranitelnější části iPadu, aniž by jej zatížili objemností, která se vám vybaví, když je řeč o ultra ochranných pouzdrech. Díky řadě ochranných pouzder Logi BLOK již nebudete nuceni volit mezi tím, zda svůj iPad chránit, anebo mít krásné pouzdro, které současně zachová všechny funkční vlastnosti, které iPad skýtá.“

Čtvercové rohy pouzder jsou z jedinečných polymerů s extra vysokou schopností absorbovat nárazy, takže poskytnou iPadu vyšší ochranu tam, kde ji potřebuje nejvíce – na rozích. Struktura polymerů schopných absorbovat energii pádu změkčí a odpruží nárazy a zajišťuje tak, že iPad snese pády z výšky až 1,8 metru, a to i na povrch tak tvrdý, jako je beton.

Hlavní vlastnosti produktů z rodiny Logi BLOK:

Logi BLOK Protective Shell pro iPad Air 2 a všechny modely iPad mini je ochranné pouzdro, které chrání displej před poškrábáním. Pouzdro má prostý a štíhlý design, který poskytuje ultra vysokou ochranu, ale současně zachovává integritu designu iPadu tak, abyste měli pocit, jako když držíte iPad bez ochrany. Pouzdro Logi BLOK Protective Shell je k dispozici v černé nebo rudo-fialové a modro-šedozelené barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 190 Kč.

Logi BLOK Protective Case pro iPad Air 2 vám poskytne stejnou ochranu před upuštěním jako předchozí model, ale navíc slouží jako vícepolohový stojánek, který pevně podepře váš iPad v jakémkoli úhlu v rozmezí 50 stupňů. Stojánek vám nabídne pohodlný úhel pro činnosti, při kterých potřebujete mít oči na iPadu a současně mít volné ruce. Když se pouzdro zavře, pomáhá chránit displej vašeho iPadu před přímým nárazem. Ochranné pouzdro se stojánkem Logi BLOK Protective Case je k dispozici v černé nebo rudo-fialové a modro-šedozelené barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 949 Kč.

Ochranné pouzdro s klávesnicí Logi BLOK Protective Keyboard Case pro iPad Air 2 představuje funkční ochranu ve stylu „vše v jednom“. Můžete jej mít jen jako ochrannou fólii, když si chcete číst nebo procházet Internet. Je-li příjemné mít při čtení volné ruce, vytáhněte stojánek, který si nastavíte v jakémkoli úhlu. A když budete potřebovat cokoli psát, nabízí bezdrátovou oddělitelnou klávesnici, jejíž druhou funkcí je ochrana displeje. Klávesnice má samostatnou řadu klávesových zkratek operačního systému iOS®, aby psaní bylo ještě pohodlnější. Ochranné pouzdro s klávesnicí Logi BLOK Protective Keyboard Case je k dispozici v černé nebo modro-šedozelené barvě za doporučenou maloobchodní cenu 3 599 Kč.

Očekává se, že modely Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case a Logi BLOK Protective Keyboard Case budou všechny k dostání v České republice a na Slovensku v srpnu 2015. Bližší informace můžete získat na adrese Logitech.com, našem blogu nebo se s námi spojte na Facebooku.

Štítky: logitech, logi, Logi BLOK