Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech G rozšiřuje rodinu herních klávesnic

5. 2. 2016 | 15:14 Všechny hry
Klávesnice Logitech G810 Orion Spectrum má exkluzivní mechanické spínače Romer-G a inteligentní RGB podsvícení ve stylovém designu zaměřeném na výkon.
Výchozí obrázek

Klávesnice Logitech G810 Orion Spectrum má exkluzivní mechanické spínače Romer-G a inteligentní RGB podsvícení ve stylovém designu zaměřeném na výkon.

Praha, Česká republika — 4. února 2016 — Společnost Logitech dnes oznámila uvedení klávesnice Logitech G810 Orion Spectrum, což je mechanická herní klávesnice plné velikosti s RGB podsvícením. Nová klávesnice v sobě spojuje technologii této značky, která je v tomto oboru na špičce, s kvalitou provedení a jedinečným designem pro dosažení nejvyššího výkonu a plného zážitku z vlastního hraní. Význačnými vlastnostmi klávesnice s úplným názvem Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard jsou mechanické spínače Romer-G™ vyvinuté exkluzivně společností Logitech, které nabízejí o 25 procent rychlejší sepnutí, než umějí standardní mechanické klávesnice, dále přizpůsobitelné RGB podsvícení a samostatná tlačítka pro ovládání multimédií.

„Během posledního roku a půl jsme se setkávali s desítkami hráčů a ptali se jich, co od herní klávesnice chtějí,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení společnosti Logitech. „Výsledkem je klávesnice G810 Orion Spectrum – s čistým a propracovaným designem, jehož cílem je poskytnout špičkový výkon.“

Logitech G810 Orion Spectrum

Čistý design a konstrukce zaměřená na nejvyšší výkon

Každý aspekt této klávesnice – od nejmenších detailů, jako je matná textura povrchu skrývající stopy po otiscích prstů a odolný kabel zpevněný opletením, až po detaily velmi náročné zahrnující vyspělé RGB podsvícení nebo ultra rychlé a ultra odolné mechanické spínače Romer-G – je navržen a vyroben s nejvyšší precizností. Výsledkem je nejlepší technologie v tomto oboru a kvalita provedení v jedinečném designovém stylu.

Mechanické spínače Romer-G s ultra citlivou odezvou 

Klávesnice Logitech G810 Orion Spectrum je osazena mechanickými spínači Romer-G, které exkluzivně vyvinula společnost Logitech a které poskytují téměř okamžitou odezvu, protože zaznamenají stisk tlačítka až o 25 rychleji než standardní mechanické spínače. Spínače Romer-G mají zdvih pro sepnutí 1,5 mm, reagují proto na příkazy rychleji a pomáhají vám tak získat výhodu nad soupeři v hrách, kde záleží na každé milisekundě. A díky zvýšené odolnosti až 70 milionů úhozů, což je až o 40 procent delší životnost než u jiných standardních herních klávesnic na trhu, můžete hrát se spolehnutím, že vaše klávesnice vydrží i následky intenzivního hraní.

Uživatelsky nastavitelné RGB podsvícení

Prostřednictvím obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS) si můžete vybrat a přizpůsobit barvu podsvícení každé jednotlivé klávesy – vybírat lze z palety barev s 16,8 milionu barevných odstínů – a světelné efekty lze synchronizovat s dalšími herními produkty Logitech G. Můžete si tak vybranými barvami zvýraznit určitá tlačítka, abyste měli lepší přehled o spellech a dalších příkazech, nebo můžete barvy upravit, aby ladily s vaší herní sestavou. Podsvícení je centrálně umístěno pod každou klávesou a snadno tak najdete správné klávesy pro danou hru i ve tmě. Obslužná aplikace LGS navíc obsahuje předdefinované profily podsvícení pro více než 300 her, takže různé styly podsvícení si můžete vychutnat hned, jak klávesnici vybalíte.

Tlačítka pro ovládání multimédií jsou snadno po ruce

Klávesnice Logitech G810 Orion Spectrum má samostatná tlačítka, která můžete použít pro okamžité ovládání přehrávání, pozastavení a ztlumení hudby a videí, takže hudbu v pozadí můžete mít pod kontrolou, aniž byste museli svou hru přerušovat. Pomocí rolovacího kolečka upravíte hlasitost nebo stiskem jediného tlačítka přejdete na další skladbu.

Logitech G810 Orion Spectrum

Možnosti úplného přizpůsobení

Díky obslužné aplikaci LGS máte možnost mít nad klávesnicí Logitech G810 Orion Spectrum naprostou kontrolu. Pro své oblíbené hry můžete klávesám F1-F12 přiřadit vámi vytvořená makra. Umožní vám také nastavit podsvícení každé jednotlivé klávesy z palety RGB barev a lze určit, které klávesy budou neaktivní, když klávesnici přepnete do herního režimu.

Cena a dostupnost

Očekává se, že mechanická herní klávesnice s RGB podsvícením Logitech G810 Orion Spectrum bude v České republice k dostání v průběhu února 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 5 199 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo blogu společnosti Logitech.

Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.