Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech – nová Bluetooth klávesnice a myš

8. 9. 2015 | 08:33 Všechny hry
Společnost Logitech představila klávesnici Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard a bezdrátovou myš Logitech M535 Bluetooth Mouse, které vám poskytují volnost pracovat, tvořit a vyjádřit sebe sama na jakémkoli zařízení a kdekoli.
Výchozí obrázek

Společnost Logitech představila klávesnici Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard a bezdrátovou myš Logitech M535 Bluetooth Mouse, které vám poskytují volnost pracovat, tvořit a vyjádřit sebe sama na jakémkoli zařízení a kdekoli.

„Žijeme v éře kreativity, kdy můžeme zachycovat, upravovat a zveřejňovat obsah, kdekoli budeme cítit inspiraci a na jakémkoli zařízení,“ řekla Charlotte Johs, globální viceprezidentka divize počítačových periférií společnosti Logitech. „V tomto propojeném světě, kde navíc používáme různá zařízení současně, přestává být naše práce přikovaná ke kanceláři nebo ateliéru. Vaším novým pracovním místem může být pohovka, dvorek nebo kavárna a klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard a myš Logitech M535 Bluetooth Mouse podporují tuto svobodu, abyste mohli tvořit kdekoli, aniž byste museli obětovat preciznost a pohodlí.“

Klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Bezdrátová klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard vám nabízí komfort použití jako u stolního počítače i pro práci na notebooku, smartphonu a tabletu. Můžete se vyjádřit prostřednictvím jakékoli digitální platformy a kdekoli – klávesnici lze spárovat až se třemi zařízeními a mezi nimi je možné okamžitě přepínat pomocí tlačítka Easy-Switch. Klávesnice automaticky rozpozná, jaké zařízení je právě připojeno, a automaticky přemapuje rozložení kláves s ohledem na podporované funkce a klávesové zkratky – takže budete moci s plným pohodlím psát, jak jste zvyklí. Klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard vydrží na dvě přiložené baterie velikosti AAA fungovat až dva roky a bude k dispozici v šedém nebo modré provedení za doporučenou maloobchodní cenu 1 249 Kč.

Myš Logitech M535 Bluetooth Mouse

Bezdrátová myš Logitech M535 Bluetooth Mouse vám umožní tvořit na prakticky jakémkoli mobilním zařízení a kdekoli budete chtít. Má programovatelná tlačítka pro navigaci, takže celé ovládání máte přímo ve své ruce a můžete přepínat mezi aplikacemi, pracovními plochami, kopírovat a přesouvat soubory a fotografie pomocí funkce drag-and-drop, lze též replikovat gesta prováděná švihem třemi prsty, jako při ovládání počítačů Mac, a vyvolávat aplikace ve Windows 10. Myš dokáže spolehlivě sledovat pohyb prakticky na jakémkoli povrchu – od kovových stolků kaváren přes pultíky s dlaždicemi až po váš oblíbený studijní stůl – díky laserovému optickému snímači. Snadno se přenáší, má naklápěcí rolovací kolečko, zakřivený tvar a texturované gumové úchopy poskytují komfort i při dlouhém používání a vydrží pracovat až 10 měsíců na jednu baterii velikosti AA. Myš Logitech M535 Bluetooth Mouse bude nabízena v šedém nebo modrém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 1 249 Kč.

Stáhnete-li si obslužnou aplikaci Logitech Options Software, budete si moci přizpůsobit nastavení klávesnice i myši tak, aby ještě více vyhovovalo vašim potřebám, a otevře se vám nový svět možností. I když nová klávesnice a myš nejsou na sobě závislé, společně vypadají skvěle díky stejnému barevnému ladění a rozpoznatelnému designu.

Dostupnost

Očekává se, že klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard bude v zemích EMEA k dostání v říjnu 2015. Bezdrátová myš Logitech M535 Bluetooth Mouse by měla být k dostání v zemích EMEA během září 2015. Obě zařízení se prodávají samostatně. Bližší informace můžete získat na webových stránkách Logitech.com, našem blogu nebo se s námi spojte na Facebooku.

Štítky: logitech, Bluetooth