Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech s novou myší G502 Proteus Spectrum

5. 1. 2016 | 15:04 Všechny hry
Logitech představuje novou herní myš G502 Proteus Spectrum. Nejprodávanější herní myš je nyní ještě lepší díky RGB podsvícení.
Výchozí obrázek

Logitech představuje novou herní myš G502 Proteus Spectrum. Nejprodávanější herní myš je nyní ještě lepší díky RGB podsvícení.

Praha, Česká republika — 5. ledna 2016 — Společnost Logitech dnes (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) oznámila uvedení herní myši s úplným názvem Logitech® G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Díky přidání RGB osvětlení, které si uživatelé mohou sami upravovat, se stal její předchůdce – nejlépe prodávaná herní myš světa Logitech® G502 Proteus Core – ještě lepší.

Aktuální model G502 Proteus Spectrum si stále zachovává snímač pohybu s nejvyšším rozlišením DPI na světě, vyspělé schopnosti snímání na různém druhu povrchů a ladění vyvážení těžiště, ale nyní vám nabízí ještě mnohem více funkcí, kterými můžete posunout svou hru i styl kupředu.

„Myš G502 Proteus Spectrum má úžasný snímač pohybu a nyní dostala i uživatelsky nastavitelné osvětlení. Můžete ji navíc synchronizovat s jiným vaším herním vybavením od Logitech G, které má také RGB podsvícení, a vytvořit tak skutečně parádní efekty,“

řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních produktů společnosti Logitech.

Logitech G502

Uživatelsky nastavitelné RGB osvětlení

Přizpůsobte si myš svému stylu a prostředí – k dispozici máte až 16,8 milionů barev a regulaci jasu prostřednictvím obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS). Oživte svou myš pomocí pulsujících světelných schémat nebo si nastavte, aby osvětlení cyklicky procházelo kompletní spektrum barev. Osvětlení je možné synchronizovat s dalšími produkty Logitech G s RGB podsvícením.

Přesný optický snímač pohybu s citlivou odezvou

Společnost Logitech vybavila myš G502 Proteus Spectrum nejvýkonnějším a nejpřesnějším optickým snímačem pohybu s označením PMW3366, který zajišťuje maximální výkon a preciznost sledování pohybu, a rovněž svou exkluzivní technologií Logitech G Delta Zero™, jež vylepšuje spolehlivost míření. Herní myš Logitech G502 Proteus Spectrum má navíc ohromný rozsah rozlišení od 200 do 12.000 DPI s nulovou akcelerací senzoru, nulovým vyhlazováním nebo filtrováním a nulovým zaokrouhlováním pixelů.

Možnost ladit vyvážení, tlačítka, reakci na povrch a hmotnost

Veškeré kouzlo spočívá v možnosti přizpůsobit si vše podle svého. Aby vám myš jinak pro vás celkově vhodná vyhovovala ještě více, můžete upravit její hmotnost a vyvážení těžiště, když použijete a vhodně rozmístíte některá nebo všechna z celkem pěti závažíček – každé váží 3,6 g. Prostřednictvím aplikace LGS můžete také snadno přiřadit jakýkoli příkaz nebo makro některému z 11 programovatelných tlačítek.

A pro dosažení optimálního výkonu zkalibrujte snímač, aby jeho odezva odpovídala fyzikálním a odrazivým vlastnostem povrchu, který při hraní bude snímat. Ladění odezvy podle daného povrchu optimalizuje dynamický rozsah snímače tak, aby „počítal“ s vlastnostmi povrchu snímaného myší a díky tomu mohl dosahovat maximální rychlosti a výkonu i nižší vzdálenosti, ze které je myš stále schopna snímat povrch při nadzvednutí (lift-off distance – LOD).

Logitech G502

Komfortní tvarování

Texturované pogumované úchopy a příhodné rozložení tlačítek jsou zárukou skvělého pocitu a snadného ovládání od první chvíle, kdy myš vezmete do ruky. Herní myš Logitech G502 Proteus Spectrum má navíc samostatné levé a pravé tlačítko, takže opora prstů je pevná a stabilní, díky čemuž jsou vaše kliknutí přesná, spolehlivá a s příjemným pocitem. Mechanické mikrospínače pod každým tlačítkem ještě více zlepšují dobrý pocit při klikání, jeho rychlost a přesnost. A díky hyper rychlému rolovacímu kolečku s duálním režimem máte i lepší přesnost posunu při krokování stejně jako možnost bleskurychle prolétnout dlouhé webové stránky.

Cena a dostupnost

Myš Logitech G502 Proteus Spectrum staví na úspěchu modelu G502 Proteus Core – nejlépe prodávané herní myši na celosvětové scéně. Očekává se, že herní myš G502 Proteus Spectrum bude v České republice k dostání v polovině února 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 2490 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.

Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.