Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech.css si dává přestávku!

26. 7. 2007 | 09:42 Counter Strike: Source
Jeden z nejlepších evropských teamů, kterým v poslední době Logitech bezesporu byl, se rozhodl ukončit svoji činnost na neurčitou dobu. Více vám k tomu napoví vyjádření hráče kankeli:"Přišel čas a já se musím rozhodnout ukončit svojí CS:S kariéru. Začínám v novém zaměstnání příští 3 měsíce strávím minimálně polovinu tohoto ve Švédsku. Je zde velice malá šance, že mě uvidíte v budoucnosti hrát.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších evropských teamů, kterým v poslední době fin Logitech bezesporu byl, se rozhodl ukončit svoji činnost na neurčitou dobu. Více vám k tomu napoví vyjádření hráče fin kankeli:

"Přišel čas a já se musím rozhodnout ukončit svojí CS:S kariéru. Začínám v novém zaměstnání příští 3 měsíce strávím minimálně polovinu tohoto ve Švédsku. Je zde velice malá šance, že mě uvidíte v budoucnosti hrát.

Chystáme se zúčastnit dk the Experience LAN (3.-5. 8. 2007) a dokončíme EuroCup, potom ale končím.

fin Odious se rozhodl pokračovat ve své kariéře v teamu fin Tek-9. Topsikrt, Migy and Albis se zatím nerozhodli co udělají.

Myslím si, že jsme byli během posledních 2 let jedním z nejúspěšnějíších CS:S teamů v Evropě. Naše úspěchy v tomto skvělém období jsou následující:

- Final on CB Eurocup XV
- 2nd Qpad invite 2007
- 1st Winter Assembly 2007
- 2nd SHG Open 2007
- 4th CB EuroCup XIIII
- 1st Playpark 2007
- 2nd CB EuroCup XIII
- 1st Gameon invite 2006
- 1st SGL invite 2006
- 1st CAL league 2006

Chtěl bych všem poděkovat, zvláště všem dosavadním hráčům našeho teamu."

finAki " kankeli" Salminen (odehrál všechny zápasy)
finJuho " topsikrt" Koivisto (odehrál všechny zápasy)
finJuha " odiouz" Westerlund
finMikko " Migy" Vornanen
finHemmo "albbis" Erkko
finJanne "Dsltr" Rajamäki
finJuha "Toku" Torkkeli
finLauri "Late" Luomahalkola
finToni "Ftl" Salminen
finTeemu "Zippi" Mäkinen
Tomi "toomi" Lundahl
finOtto "Apocalyps" Passi

Vyjádření fin wAbbita-Insignia Cadre:

"Znovu končí jiný vynikající finský team. Každý team musel mít svoje chvilky nahoře a dole, tak jako tento. Na tomto teamu bylo vždy pozoruhodné, že neztratil kontakt s okrajem i přes to, že ho opustili klíčoví hřáči. Byla to dobrá jízda Teamu Logitech a doufejme, že hráče čeká dobrá budoucnost. Jak v e-Sportu, tak mimo něj. GL"