Přejít k hlavnímu obsahu

Made in Brazil přibírají nového hráče

10. 8. 2010 | 13:12 Counter Strike 1.6
Brazilští Made in Brazil přibírají do svých řad nového hráče, Carlose "viol" de Paula. Nová akvizice a nejnovější pátý článek brazilského týmu se už v minulosti setkal se dvěma hráči stávající sestavy MiBr. Bývalý hráč týmů KaOz a playART hrával s duem mch-Maluk3 v roce 2006 za tým BYE a společně skončili třetí na CPL Brazílie.
Výchozí obrázek

Brazilští Made in Brazil přibírají do svých řad nového hráče, Carlose "viol" de Paula.

Nová akvizice a nejnovější pátý článek brazilského týmu se už v minulosti setkal se dvěma hráči stávající sestavy MiBr. Bývalý hráč týmů KaOz a playART hrával s duem mch-Maluk3 v roce 2006 za tým BYE a společně skončili třetí na CPL Brazílie.

Carlos zastoupí v týmu Frederica "RedFox" Bernardese, který z týmu odešel protože neměl dostatek času na trénování. Kapitán týmu, Filipe "bt0" Moreno se k této změně vyjádřil následovně, "RedFox bohužel neměl tolik času na trénování jako ostatní členové týmu, přestože nás čeká mnoho turnajů," doplnil, že "chceme zvýšit tempo a už jen to pro Frederica bylo těžké"

Sestava Made in Brazil

{#Brazílie} Filipe "bt0" Moreno
{#Brazílie} Alan Diego "adr" Riveros
{#Brazílie} Pedro "Maluk3" Campos
{#Brazílie} Jean Michel "mch" D'Oliveira
{#Brazílie} Carlos "viol" de Paula

Před novou sestavou Made in Brazil stojí brazilská World Cyber Games kvalifikace, Mega GamerHouse Acervus Cup, Fire Brazil a KODE5 kvalifikace.

Zdroj: HLTV
Štítky: Made in Brazil