Přejít k hlavnímu obsahu

Maikelele opouští FaZe

3. 4. 2016 | 19:51 Counter-Strike 2
Švédský hráč Mikail "Maikelele" Bill opouští tým FaZe po neuspokojivém výsledku na majoru MLG Columbus.Švédský sniper na svém twitter účtu oznámil, že končí v týmu FaZe. Na majoru MLG Colombus patřil k jednomu z nejhorších hráčů celého turnaje (rating 0.74). Jeho tým FaZe se umístil až na 9. - 12. místě, když vypadl ve skupině a vyhrál jediný zápas se Splyce.
Výchozí obrázek

Švédský hráč Mikail "Maikelele" Bill opouští tým FaZe po neuspokojivém výsledku na majoru MLG Columbus.

Švédský sniper na svém twitter účtu oznámil, že končí v týmu FaZe. Na majoru MLG Colombus patřil k jednomu z nejhorších hráčů celého turnaje (rating 0.74). Jeho tým FaZe se umístil až na 9. - 12. místě, když vypadl ve skupině a vyhrál jediný zápas se Splyce.

Maikelele

Tento norsko-portugalsko-dánsko-švédský tým se trápí již delší dobu. Od doby, kdy od týmu odešel dennis a z dignitas přišel aizy jsou výsledky velmi neuspokojivé. V turnaji IEM Katowice skončil už ve skupinách, stejně tak na DreamHack ZOWIE Open Leipzig 2016.

FaZe si budou muset rychle najít pátého hráče hlavně pro nadcházející turnaj DreamHack Masters Malmö, který bude už 12. dubna ve Švédsku a nabídne prizepool v hodnotě 250 tisíc dolarů. O tom, do jakého týmu Maikelele půjde a o tom, kdo ho nahradí se zatím pouze spekuluje.

Současná sestava FaZe:

{#Portugalsko} Ricardo "fox" Pacheco
{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Norsko} Joakim "jkaem" Myrbostad
{#Dánsko} Philip "aizy" Aistrup 

Zdroj: HLTV.org
Štítky: FaZe, MAIKELELE