Přejít k hlavnímu obsahu

Manažer ML: Tým skládal kompletně trenér zizou

10. 1. 2018 | 15:57 League of Legends
Připravili jsme si pro vás krátký rozhovor s manažerem Majestic Lions, Martinem Stříbným. Nakoukli jsme trochu i za oponu procesu obměny týmové sestavy.Martin Stříbný je manažerem organizace Majestic Lions. Před touto organizací působil u týmů Fraternitas a Revital Gaming.
Výchozí obrázek

Připravili jsme si pro vás krátký rozhovor s manažerem Majestic Lions, Martinem Stříbným. Nakoukli jsme trochu i za oponu procesu obměny týmové sestavy.

Martin Stříbný je manažerem organizace Majestic Lions. Před touto organizací působil u týmů Fraternitas a Revital Gaming.

Jak ses dostal k pozici manažera v Majestic Lions a co vlastně máš v týmu na starosti?

Oslovil mě majitel organizace, jestli bych šel k němu dělat manažera. V té době jsem působil u FTS, ale to bylo už na pokraji rozpadu a tak jsem přešel k němu. Oslovili mě někdy koncem května, tuším. Bylo to na začátku Hitpoint Masters. Dohodli jsme se tedy, že po Masters oficiálně půjdu k ML. No a doteď vlastně komunikuji se sponzory, zařizuji ubytování a různé peníze, co jsou potřeba. Na starost mám tedy víceméně vše. Zajišťuji, aby vše fungovalo a aby se všichni v týmu měli dobře. 

Nedávno organizace oznámila novou League of Legends sestavu. Byl jsi u skládání týmu? Jaký byl průběh změn v sestavě?

Kompletní sestavení týmu měl ve svých rukou náš trenér zizou. On se rozhodl, koho chtěl, a ti nás také reprezentují.

Je vidět, že zizou dostává hodně volného prostoru. Jak vlastně vznikla tato nová spolupráce?

Se zizouem jsem vlastně začínal u RVG. Tam jsme dokázali vybojovat cenné výsledky a tak doufám, že by se to mohlo opakovat. Také jsem s jeho přístupem velmi spokojen a můžu mu věřit. Zizou je typ člověka, co dokáže hráče dostat pod kontrolu a má dost zkušeností na to, jak s nimi pracovat. Za nejlepší úspěch se Zizouem považují 2.místo na MČR.

Pojďme ještě k současným problémům. Váš midař Adam “Random” Grepl dostal ban od Hitpointu, který pořádá ligu Hitpoint Masters. Už máte v plánu, jak budete tenhle problém řešit?

Upřímně, tohle vyjádření přišlo od Hitpointu pozdě, ale co už. Budeme se muset s tím nějak vypořádat. Zase vše závisí, jak se rozhodne trenér. Nechceme trenérům kecat do jejich práce. Oni moc dobře ví, co dělají. Takže, jak to bude, ukáže až čas.

S jakou představou LoL tým vznikal? Jaké jsou vaše vize do blízké budoucnosti?

Náš plán je být TOP 3 tým tady. Myslím si, že hráči mají kvality na to, aby to splňovali. Budeme se snažit, abychom se objevili hlavně na Hitpoint Masters a MČR. Pak tady jsou ty další turnaje, jako Ygames, Tiger Masters apod. Doufáme, že budeme ten tým, který se na všechny ty turnaje kvalifikuje. Kvality tam jsou.

Chtěl bys ještě neco vzkázat fanouškům Majestic Lions, nebo čtenářům?

Držte nám palce. Budeme dělat vše nejlíp jak umíme, jak už v lolku, tak celé organizaci. 

Majestic Lions můžete sledovat na jejich facebooku nebo na beta webu