Přejít k hlavnímu obsahu

Mangiacapra opouští 4Kings

9. 11. 2006 | 15:47
Dnes po půlnoci se na webu nejlepšího britského klanu 4Kings objevila nečekaná zpráva. Klan opouští po neuvěřitelných šesti letech vynikající player,legenda a vzor většiny britských hráčů Marc 'Mangiacapra' Mangiacapra. Právě on byl jedním z nejdůležitějších článků týmu a dovedl svůj celek k mnoha vítězstvím jak na domácí, tak i zahraniční scéně. Zároveň svým příkladným chováním skvěle reprezentoval celé 4Kings.
Výchozí obrázek

Dnes po půlnoci se na webu nejlepšího britského klanu anglie.gif 4Kings objevila nečekaná zpráva. Klan opouští po neuvěřitelných šesti letech vynikající player,legenda a vzor většiny britských hráčů anglie.gif Marc 'Mangiacapra' Mangiacapra. Právě on byl jedním z nejdůležitějších článků týmu a dovedl svůj celek k mnoha vítězstvím jak na domácí, tak i zahraniční scéně. Zároveň svým příkladným chováním skvěle reprezentoval celé 4Kings.

Jako náhrada za Mangiacapru přichází do 4K známý švédský hráč svedsko.gif Louis 'Red' Nyberg. Ten zde již svého času prožíval také velmi úspěšné období a po jeho odchodu tu měl stále otevřené dveře pro svůj případný návrat k týmu.

Klan se nyní věnuje intenzivnímu tréninku na CPL Winter, kde se chystá skončit do čtvrtého místa, tedy lépe než na nedávném Intel summer championships, na kterém skončili 4K právě čtvrtí.

Sestava 4Kings:

anglie.gif Adam 'AdY' Brown
anglie.gif Keir 'aKuJii' McCann
norsko.gif Thomas 'DaY' Rudstrom
finsko.gif Joona 'natu' Leppänen
svedsko.gif Louis 'Red' Nyberg

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF