Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: CSERVERS mistři ČR 2012 (UP#6)

21. 10. 2012 | 12:31 Counter Strike 1.6
V sobotu v 9:00 začíná na Mistrovství České republiky turnaj ve hře counter strike 1.6. 
Výchozí obrázek

V sobotu v 9:00 začíná na Mistrovství České republiky turnaj ve hře counter strike 1.6. 

Update # 6 CSERVERS se stávají mistry České republiky ve hře Counter strike 1.6 pro rok 2012. Ve finálovém zápase si poradili s týmem Gamesites.cz poměrem 16:8 na mapě de_mirage. CSERVERS prošli celým turnaj pouze s jednou porážkou v základních skupinách. V PO potom předvedli spanilou jízdu, když neztratili ani jednu mapu. Gratulace vítězům a čest poraženým.

Update # 5 Čeká nás Grand Finále do kterého se probojovaly týmy, které by si před turnajem tipl na finalisty málokdo, jsou to týmy CSERVERS a Gamesites.cz wrAth. Zápas se odehraje systémem BO3 s tím, že CSERVERS jakožto postupující z WB vede 1:0 na mapy. Finále bude streamované. Sledovat ho můžete i přes hltv na ip adrese cs1.playzone.cz:10001.  Kdo se stane mistrem ČR ve hře Counter-strike 1.6 ?

Update # 4 Dobré ráno, čeká nás poslední den MČR 2012 a začínáme rovnou z ostra v 9:15 nám předposlední zápas celého turnaje ve hře CS 1.6 mezi týmy iNfernity a Gameites.cz wrAth (systém BO1), kteří se poperou o jedno volné místo v Grand Finále, kde se vítěz střetne s týmem CSERVERS. (ip na hltv cs1.playzone.cz:10001)GF by mělo začínat kolem 10:00.

Update # 3 Známe první tým, který postupuje do Grand Finále (dále GF), je to tým CSERVERS, který si ve finále Winners Bracketu poradil s týmem iNfernity poměrem 2:0 na mapy. Druhý tým, postupující do GF, bude znám zítra kolem 10:00 raní, kdy se utkají ve finále lowers bracketu týmy iNfernity s týmem eEriness/gamesites.cz wrath (zápas se odehrává v těchto chvílích). Zápas se bude hrát systémem BO1. GF začne zítra 21.10.2012 v 10:00 a bude sytémem BO3 s tím, že tým postupující do GF z WB vede 1:0 na mapy.

UPDATE #2 Skupiny jsou dohrány a zrodilo se pár zajímavých zápasů a výsledků. Již zmíněné zápasy streamu se dozajista líbily a proto vám od 16:00 přinášíme další nášup live streamu! amotné playoff však začíná již v 15:00. A aby toho nebylo málo, tak již fungují všechny HLTV! IP adresy jsou cs1.playzone.cz:10001-4. A jak že vůbec dopadly skupiny? Ačko suveréně ovládli wrAth a Béčko bylo asi vyrovnané jak jen mohlo být. Ostatně se můžete přesvědčit na záložce turnje.

UPDATE#1 Máme za sebou první dva streamované zápasy z CS1.6 a i přes menší i větší problémy to ve výsledku byl "jazzíček". V prvním utkání nastoupili oskarovci proti iNfernity, kde zvítězila taktika a týmová souhra. Oskar sice předváděl svou klasickou show, ale na tým zastoupený ppk či LogeNem se nenechal zaskočit a i přes počáteční problémy vcelku lehce tým CSERVERS porazil. Stejný scénář mělo pak i druhé komentované utkání, kdy eSuba podlehla týmu wrAth celkem jednoznačně 16-5. V tomto zápase bych chtěl především vyzdvihnout týmovou hru týmu Gamesites.cz, která z mého pohledu něměla chybu. Stejně tak se tým mohl opřít o skvělý výkon smalla, pro mě MVP zápasu.

Otázkou však zůstává, na kolik procent týmy hrají, jelikož ve skupinách o nic nejde. Chleba se bude lámat až odpoledne v playoff.

 

 

Jak lze poznat již z nadpisu, v sobotu 20.10.2012 od 9:00 se rozběhnout zápasy ve skupinách. Tento článek bude fungovat jako průvodce celým turnajem ve hře counter strike 1:6. Budou zde aktualizovány výsledky zápasů, u kterých budeme dělat tabulku, jak si který hráč v zápase stál. Dále zde budou informace o nadcházejících zápasech, shrnutí na co se v zápase můžete těšit a tak podobně. Určitě nepřijdete o některé zajímavosti přímo z místa dění. 

Jak všichni víme je to závěrečný turnaj pro tuto troufnu si říct legendární hru a všichni chceme, aby se rozloučila více než důstojně. Věríme, že turnaj přinese řadu zajímavých zápasů a individuálních hráčských situací. Z toho všeho se můžete po MČR těšit na movie, které bude dělat Matuš "OLOVO" Men.

V průběhu celého tunaju bude mít cs 1.6 tři zápasy na hlavní stagi, Semifinále LB, které se odehraje pravděpodobně v sobotu od 21:00, Grand finále, které se odehraje v neděli od 10:00 a také jeden zápas ze skupiny, který si představíme nyní. Bude to hned první zápas skupiny od 9:00 a bude to zápas:

iNfernity    16 vs. 12CSERVERS
{#Česká Republika} ptex
{#Česká Republika} LogeN
{#Česká Republika} Petr.D
{#Česká Republika} ppk
{#Česká Republika} Superstar

sobota
9:00

de_inferno

jEkYL {#Česká Republika}
un1 {#Česká Republika}
duke_duke {#Česká Republika}
shattee {#Česká Republika}
oskar {#Česká Republika}
Nyní si pojďme představit další zápasy v základních skupinách.

Skupina A

Skupina B

První zápasy skupiny A

FROZENRIDERS              
10 vs. 16
Gamesites.cz (wrAth)
{#Česká Republika} zERG
{#Česká Republika} factor
{#Česká Republika} SIRASTER
{#Česká Republika} chillda
{#Česká Republika} Nixonn.

sobota
9:00

de_inferno

johnb {#Česká Republika}
Demo {#Česká Republika}
zeusor {#Česká Republika}
smalito {#Česká Republika}
r4il {#Česká Republika}

eSuba.INTEL       
16 vs. 1
Team Syndicate
{#Česká Republika} jckl
{#Česká Republika} gcko
{#Česká Republika} johan
{#Česká Republika} jRi
{#Česká Republika} selby

sobota
10:00

de_inferno

Jeffik {#Česká Republika}
Uranek {#Česká Republika}
Marvik {#Česká Republika}
screed {#Česká Republika}
GEDDEON {#Česká Republika}

První zápas skupiny B

eEriness                      
 16 vs. 14
NR.Ozone Gaming
{#Slovenská Republika} Akynos
{#Slovenská Republika} neverimw
{#Slovenská Republika} FranzP
{#Slovenská Republika} bit0x
{#Slovenská Republika} cHeatoN

sobota
10:00

de_inferno

MoOnTy {#Slovenská Republika}
sniper {#Slovenská Republika}
RAMAN {#Slovenská Republika}
benq1 {#Slovenská Republika}
ecko {#Slovenská Republika}

 

Z každé skupiny postupojí všechyn 4 týmy, které se dále utkají ve full double elimination pavouku. 

Harmonogram

Skupiny

  • 1. kolo: sobota 9:00
  • 2. kolo: sobota 11:00
  • 3. kolo: sobota 13:00

Play-off

  • 1. kolo WB: sobota 14:30 - BO3
  • 2. kolo WB: sobota 17:00 - BO3
  • Finále WB: sobota 19:30 - BO3

 GRANDFINÁLE: neděle 10:00 - BO3 (vítěz WB má výhodu jedné mapy)

  • 1. kolo LB: sobota 17:00 - BO1
  • 2. kolo LB: sobota 19:30 - BO1
  • Semifinále LB: sobota 21:00 - BO1
  • Finále LB: neděle 9:00 - BO1

Důležité odkazy

 

Přeji všem přijemnou zábavu a věřím, že si poslední velký turnaj v 1.6 bude, jak jsem již psal, více než důstojným ukončení ságy této nezapomenutelné hry.

Štítky: MČR 2012