Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Jak se akce líbila hráčům všech týmů?

30. 10. 2012 | 16:51 Counter-Strike 2
Po ukončení Mistrovství České republiky jsem se rozhodl obepsat zástupce všech týmů, aby stručně shrnuli, jak se jim celá akce líbila.Roman 'repre' Hasman za SKILLZONE TEAM:
Výchozí obrázek

Po ukončení Mistrovství České republiky jsem se rozhodl obepsat zástupce všech týmů, aby stručně shrnuli, jak se jim celá akce líbila.

Roman 'repre' Hasman za SKILLZONE TEAM:

Ahoooj  tak jak jsem zmínil, než jsme jeli, byl to pro nás vlastně start do CS:GO, jelikož jsme tu hru začali brát vážně až těsně před MČR. Na celou akci máme hodně vzpomínek a jednoznačně převažují kladné body. Poznali jsme kupu super lidí se kterýma si máme co říct a rozumíme si, atmosféra tam byla užasná, hostesky teda nic moc, ale to nevadí, program obsáhlý a stál za to.

- Nelíbilo se nám, když jsme si šli pro Redbull a týpek co u nich stál, že prý nám je nemůže dát, přišli kluci z eSuby a nacpal jim jich do ruky 20 každýmu.

- Ty ženy tam nic moc, měli jsme s sebou stokrát hezčí slečnu, než ty hostesky dohromady.

- Škoda toho posunu o 5 hodin první den, ale to se dalo čekat a navíc za to nemohl nikdo z PLAYzone.

- Navíc škoda toho, že jsme tolik chlastali a na playoff jsme místo 9:00 dorazili 11:30 ještě nachlastaný, ale to je náš problém.

Dokupy, akce se nám líbila a příští rok ať se to též podaří jako teď :)

Michal '.SHARP' Dvořák za iNfernity:

Na MČR jsme jeli jako team naposledy, proto naším cílem bylo celou akci si hlavně užít, což se určitě povedlo. Až na pár menších problémů, jako málo streamovaných zápasů a hlavně náš výkon, který všechny zklamal i přes to, že jsme před samotným MČR absolutně netrénovali kvůli nedostatku času.

Vladimír 'DeeBaaK' Svoboda za TITANS:

MČR můžu hodnotit jedině s palcem nahoru. Před MČR, kdy jsme museli udělat menší rošambóóó v sestavě, od nás nikdo nemohl čekat zázraky, kdy bychom mohli hrát vyrovnané hry s eSubou, BEASTS, AG, eXtatus. Ale opak se stal pravdou a myslím že jsme byli překvapením turnaje a opravdu jsme dělali problémy výše zmíněným teamům a nejvíc asi ve WB s eXtatus s tím, že se nám nepovedl jenom jeden zápas ve skupině s AG, ale za to mohl velký hlad, který vznikl, jak už bývá zvykem, zpoždením tak velké akce, jaké je MČR. Co bych to byl za LEADRA, kdybych nepochválil sám sebe, že jsem to tak krásně vedl a taktiky 5min před zápasem se krásně osvědčily ;) Akce byla prostě bomba a snad se uvidíme na dalším MČR. A ještě jednou díky mému MIXTEAMU.

Štěpán 'hops' Jirout za eSuba.INTEL:

MČR bylo co se herní stránky týče pro mě neskutečné zklamání. Skončit na české akci takhle špatně je něco, co by se rozhodně nemělo stát. Nebudu zde hodnotit proč a jak je možné, že jsme tak dopadli, prostě se stalo. Jediné co nám teď zbyvá, je se z tohoto výsledku otřepat a vyhlížet nové výzvy, turnaje a zápasy.

Na druhou stranu jsem byl rád, že zde byla možnost se zase vidět s lidma z celé té naší scény. Celkově bych MČR hodnotil pozitivně, neboť vsichni dojeli a stejně tak odjeli v pořádku :)

Václav 'smetysh' Směták za Authority Gaming:

V první řadě bych za AG poděkoval adminům a všem, co se o tuto akci postarali za velice vydařený turnaj. Opravdu všechno klapalo jak má, všechno se relativně pěkně stíhalo a veškeré problémy někdo ihned řešil. Samozřejmě každá lanka má svoje mouchy a můj názor je, že o CS:GO nebylo co se týče diváků absolutně postaráno. Jako účastníka by mě to nemuselo vůbec zajímat, ale přece jen každý tým má svoje fanoušky a ti by rádi věděli jak se věci mají.

Ohledně našeho výkonu. No není k tomu moc co dodat, když to řeknu trochu s nadsázkou, tak si myslím, že naše výkonnost není pro čtvrté místo zrovna optimální. Zkrátka se někdy turnaj povede více a někdy méně, my si rozhodně vybrali v důležitých zápasech slabší chvilky a proto je 4 té místo dost frustrující. Nezbývá nám nic jiného, než poblahopřát partě kolem GuardiaNa, ta ukázala, že zkušenosti sou v těchto důležitých zápasech velice podstatné a mistři jsou zcela zaslouženě.

Největším zklamáním je pro mě určitě eSuba, která rozhodně doplatila na CS:GO. Řekl bych, že tohle by se v Sourcu nestalo a eSuba by bojovalo o příčky nejvyšší. Naprostým opakem jsou Bordelovci, ti totiž dokonale využili nové hry a nejen nás asi překvapil jejich nedělní výkon. Opravdu nikdo z nás nečekal, že po sobotě, kdy jejich výkonnost nebyla zrovna optimální, rozjedou v neděli takovou spanilou jízdu v LB. Od dalších týmů, jsme výkony které předvedli docela čekali a nebudu je zbytečně rozebírat.

Na závěr bych poděkoval fanouškům a vedení týmu AG, za výbornou podporu našeho týmu! SLÁVA VÍTĚZŮM, ČEST PORAŽENÝM!!

Ivo 'hellk' Hort za eXtatus.EIZO:

MČR byla skvělá akce, na kterou se bude jako vždy vzpomínat minimálně rok, než bude další ročník. Pro náš tým to ale byl nejspíše hřebíček do rakve. Na tomto turnaji se ukázalo, že naše staré počítače jsou naše slabina a pokud bychom chtěli dále pokračovat, tak si 4 lidi z našeho týmu prostě musí koupit nové PC. Rozdíl mezi hrou na našich počítačích a těch, co byly na pódiu, byl opravdu markantní.

Prozatím tedy upadáme do inaktivity. Loučím se tedy se všemi, kdo nám drželi palce a děkuji všem za jakoukoliv podporu. Mimochodem, inaktivita neznamená definitivní konec, WE WILL BE BACK!

Michal 'Bordel' Weiss za nEophyte:

Tak máme za sebou MČR 2012, nejdříve se na akci podívame z organizační stránky. CSGO turnaj bohuzel zabrzdil problém se servery, ale díky volnému harmonogramu zas až takové spoždění nevzniklo. Jelikož CSGO nemělo v té době GOTV, v CSku jako takovém není trend streamerů a nebyla možnost sehnání žádného ADEKVÁTNÍHO streamera, tak hold jsme mohli vidět na streamu pouze 3 hry. Což je na nic, ale bez GOTV to tak hold muselo být. Teď přejdu na tu herní stránku.

Sobota byla hrozná jak už jste viděli v našem prvním zápasu s extatus. Chodili jsme jak ponocní, komunikace neexistovala a mohli jsme být rádi, že jsme dali aspon iNfernity a SKILLZONE. Ve WB nás rovněž dali Authority Gaming, kde jsme se potýkali se stejnými problémy, hlavně komunikace. Přes večer v opojení trošku alkoholu jsme si vyřikali problémy. A ráno se vrhli do vyřazovacích bojů v LB a vyřazovali jsme jeden tým podruhém - iNfernity, Authority, eSuba, eXtatus. Bohužel nám asi štěstí nepřálo a v grandfinále za stavu 14-11 jsme nechali soupeře Beasts se vrátit do hry a ukončit naši jízdu už na mapě dust2.

Pro nás bylo MČR hodně vydařeným turnajem, jako vždy jsme potkali mnoho lídí a kámošů, pokecali, popili, zastříleli panáčky a mohli jet domů aspoň se stříbrnou. Co nás čeká dál? No ještě se neví jestli budem hrát vůbec, ale to se hádám dozvíte během pár týdnů.

Ladislav 'GuardiaN' Kovács za BEASTS:

Jedna z mála vecí, ktorá mi vadila na MČR, bola neschopnosť CS:GO adminov a celková coverage tejto hry. Pokiaľ viem, tak to malo spustiť novú "progamingovú" éru u nás a mam pocit, že to skôr zaniklo ako sa to rozbehlo. Na stranu adminov poviem asi len toľko, že SAMONE si zaslúži akurát tak facky a kick z admin tímu a Greener si zaslúži obrovskú pochvalu za ochotu a snahu, ktorú vyžaroval po celý turnaj. Behal za tímami, informoval ich o situácii, riešil proste všetko čo mali robit hlavný CS:GO admini. Klobúčik dolu.

Náš výkon bol v podstate dobrý, nie najlepší, keď vezmem do úvahy to, že sme netrénovali tak veľa. Ale dalo sa to. Myslím si, že okrem vyfailovanému nuku proti extatusu, kde sme prehrávali vyhrané situačky, sme zahrali ostatné mapy a zápasy v celku s lahkosťou, až na to finále, kde nám neophyte dali zabrať celkom dosť. Ale nakoniec sme to dotiahli do trošku šťastného, ale víťazného konca.

Tak tohle je vše k letošnímu Mistrovství ČR, nashledanou zase za rok!

Štítky: MČR 2012
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.