Přejít k hlavnímu obsahu

Meme Stream Dream Team se stává realitou!

4. 6. 2017 | 13:54 League of Legends
Zdálo se to bláznivější, než cokoliv jiného. Dokonce více než velký návrat Herdyna na české scéně. Projekt s krycím názvem "Meme Stream Dream Team" převádí do reality Echo Fox.
Výchozí obrázek

Zdálo se to bláznivější, než cokoliv jiného. Dokonce více než velký návrat Herdyna na české scéně. Projekt s krycím názvem "Meme Stream Dream Team" převádí do reality Echo Fox.

Na česko-slovenské scéně by něco takového bylo takřka nemyslitelné, aby se dalo dohromady pět velkých streamerských jmen s pokusem oživit místní dění. V zahraničí jsou však podmínky jiné. Severní Amerika sice nemá takové zdroje domácích talentů, osobností jako bývalých profesionálů živících se jako streameři je však přehršel. Tyto legendy s celkovou základnou 7,8 milionů fanoušků se nyní dává dohromady pod názvem Delta Fox, akademie týmu Echo Fox.

Zakladatel a mecenáš tohoto celku vnesl na americkou scénu svěží vítr a vody nyní rozvířil i tímto krokem. Při chystaném přechodu NA LCS na systém bez možnosti sestoupení se hráči z akademie Delta Fox přesouvají do hlavní sekce, jejíž 10ti členná sestava vytvoří zdravou konkurenci. Pětice bývalých hráčů Teamu SoloMid, Dignitas nebo Curse pak vytvoří pod vedením kouče Marka Zimmermana pětku s cílem jediným cílem – ovládnout Challenger Series!

Ptáte se, kdo tedy za Delta Fox bude v letním splitu hrát? O pozicích na Summoner's Riftu prozatím můžeme pouze spekulovat, ale samotné složení je jednotlivými hráči potvrzeno.

{#Spojené státy americké} Joedat 'Voyboy' Esfahani - Top Laner 

Svoji kariéru "The Boy" odstartoval v týmu Rock Solid a postupem času proslul nejvíce v Dignitas a Teamu Curse. Celou svoji kariéru hrál na topu, ale svůj poslední rok 2014 na kompetitivní scéně strávil jako midař. Poté si vzal úplnou pauzu od LoL scény, vrátil se sice jako manažer Teamu Frostbite, ale do nynějška už si užíval pouze rekreační streamování.

{#Spojené státy americké} Marcus 'Dyrus' Hill - Jungler 

Jedna z největších ikon americké scény a strůjců věcné slávy Teamu SoloMid. Na scéně Dyrus působí již od Season 1, po působení v týmu Epik Gamer se na pět dlouhých hráčských let zabydlel právě v TSM, pod jejichž křídly se až dodnes držel jako streamer. Po dvouleté profesionální pauze by se dle "trénování" na streamech měl v této sestavě přesunout do lesa.

{#Kanada} Danny 'Shiphtur' Le - Mid Laner 

Z hlediska slávy zřejmě nejmenší jméno týmu Delta Fox, z kompetitivního hlediska by však mohlo jít o největší hvězdu týmu. Shiphturův herní styl jej sice nikdy nedostal na výsluní americké scény, svými mechanikami však často v pozici hráče "bottom tier" LCS týmů dokázal zatápět i těm nejlepším. Naposledy se představil u sestupové sezóny Dignitas loni na jaře.

{#Spojené státy americké} Michael 'imaqtpie' Santana - AD Carry 

Jeden z nejpopulárnějších světových streamerů je hlavním důvodem, proč kolem Delta Fox vznikl takový boom. Čas plyne opravdu rychle, ale od jeho ústupu už uplynuly bezmála tři roky. Král Twitche imaqtpie však streamuje takřka denně a jeho mechaniky jsou připraveny dobýt Challenger Series. Bude hrát pouze jako AD Carry nebo nám ukáže i legendárního Xeratha?

{#Spojené státy americké} William 'scarra' Li - Support 

Podobně jako Voyboy a qtpie odstartoval scarra svoji kariéru v roce 2010 v týmu Rock Solid a podstatnou část strávil v Dignitas. Dva splity na přelomu let 2014/2015 se z hráčského křesla přesunul do pozice kouče a díky tomu je považován za "hlavní mozek" této sestavy. Pokud se opravdu usadí jako Support, určitě se můžeme těšit i na nové provedení slavné "Scarra Ward".

Zdroj: echofox.gg
Štítky: Echo Fox
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.